Tidligere hotelejere på vej mod nyt erhvervseventyr

Tidligere hotelejere på vej mod nyt erhvervseventyr
Steffen Lorentzen (billedet), Bornholms Erhvervsmægler, har forestået handelen af ejendommen (stueetagen) Havnegade 2 i Allinge for Benny Kjær Jensen. Privatfoto
NYHED | 28. NOV 2023 • 13:54
Holger Larsen
Journalist
NYHED
28. NOV 2023 • 13:54

Butikken i Det Gamle Pakhus i Allinge blev solgt i løbet af få dage.

Bornholms Erhvervsmægler ved Martin Kofoed og Steffen Lorentzen har på få dage solgt forretningsdelen i Det Gamle Pakhus på Allinge Havn.

Ejendommen er solgt til et kendt par fra nordlandet, Mie og Klaus Juhl, som tidligere har drevet Hotellerne Abildgaard, Friheden og Hotel Allinge.

Det oplyser Bornholms Erhvervsmægler i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at køberne endnu ikke ønsker at oplyse deres planer med den "charmerende forretning".

Det er ikke lykkedes Tidende at komme i kontakt med de nye ejere. Men netavisen bornholm.nu skriver, at Klaus Juhl pr. 23. november har stiftet et nyt firma, Det Gamle Pakhus Allinge ApS, med fuldt ejerskab under Juhl Holding Bornholm ApS.

Firmaet er etableret som et anpartsselskab og falder ind under branchen for forhandlere af gaveartikler og brugskunst.

Anne Mie Kofoed Juhl er registreret som administrerende direktør.

Det Gamle Pakhus i Havnegade 2 betegnes som en af de mest markante og historiske bygninger i Allinge med en attraktiv beliggenhed på hjørnet af hovedgaden og det brostensbelagte område i havnens nordlige ende.

Stueetagen har de seneste 15 år været lejet ud til Stærmose-familien, der har drevet sommertøjbutik på stedet. Den aftale er nu udløbet, og stueetagen var ledig til overtagelse 1. februar 2024.

Pakhuset er i tre etager og blev opført i 1900, og stueetagen var sat til salg for 2.475.000 kroner.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 01-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Fredag eftermiddag - lørdag morgen: Over 4 kr. eller under 2 kr.  Hvis du flytter dele af dit forbrug fra kogespidsen (kl. 17-21) til efter midnat slipper du med halv skade. Så lær at programmere din vaskemaskine, tørretumbler eller elbil. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning