Meget trafikkontrol i Ystad

NOTITS | 5. NOV 2023 • 09:20
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
5. NOV 2023 • 09:20

For tiden er der ekstra stor mulighed for at møde en svensk betjent, der holder nøje øje med trafikken, når man kører igennem Ystad og det sydøstlige Skåne. Årsagen er, at nye politielever for tiden uddannes i trafikovervågning.

Det fortæller Ystads Allehanda.

Avisen er blevet kontaktet af læsere, som undrer sig over, hvor og hvornår de mange kommende betjente er i aktion, især hvis de er på udkig efter spritbilister.

– I disse uger har vi uddannelse, og det stiller store krav til, at vi vælger steder med omtanke. Stedet skal være passende til det tænkte uddannelsesaspekt.

– Politiets har andre opgaver i trafikken end spritkørsel, og det er vigtigt, at vi uddanner vores elever i samtlige dele af politiets nationale trafikstrategi, siger instruktør Karl Schüler til Ystads Allehanda.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning