DAT tager nyt skridt i erstatningssag

NYHED | ABONNENT | 9. SEP 2023 • 11:00
NYHED | ABONNENT
9. SEP 2023 • 11:00

DAT mener, der er grundlag for at fortsætte en sag, hvor flyselskabet har krævet 1,2 millioner kroner af Trafikstyrelsen efter arbejdsnedlæggelsen i Bornholms Lufthavn sidste år. Selskabet har ikke lagt sag an mod styrelsen, men vil undersøge mulighederne nærmere.

DAT har langt fra glemt arbejdsnedlæggelsen i Bornholms Lufthavn for lidt over et år siden. Konsekvensen af arbejdsnedlæggelsen var, at al flytrafik i flere dage blev indstillet, og flyselskabet led 'et kæmpestort tab', som Jesper Rungholm formulerede det til Tidende den 30. august sidste år.

Sidenhen kunne TV 2/Bornholm tidligere på året fortælle, at DAT krævede 1,2 millioner kroner i erstatning af Trafikstyrelsen, der driver lufthavnens administration - et krav styrelsen i øvrigt afviste.

Torsdag i denne uge holdt DAT så møde om, hvorvidt man skal fortsætte sagen. Svaret er ifølge flyselskabets direktør, Jesper Rungholm, at selskabet har planlagt at 'fortsætte processen'.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.