Kan du huske, hvad du så på Facebook i går?

Kan du huske, hvad du så på Facebook i går?
– Samtidig ved vi, at børn har brug for at spejle sig i nogen, og man kan ikke spejle sig i en skærm. Den todimensionelle livsform duer ikke i den sammenhæng, der har børn brug for mor og far, siger Dennis Lindholm Nielsen. Arkivfoto
NYHED | ABONNENT | 10. OKT 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
10. OKT 2023 • 15:30

Sundhedsstyrelsen har netop offentliggjort en række anbefalinger om brug af skærm. Det er en god anledning til at tage sit eget og børns skærmforbrug op til revision, mener kommunens digitale dannelseskonsulent.

Der er er brug for, at folk tager stilling til, hvordan de bruger deres skærme, mener kommunens digitale dannelseskonsulent Dennis Lindholm Nielsen. Derfor er det alletiders, at Sundehdsstyrelsen nu er kommet med klare anbefalinger.

– Det er vigtigt alene fordi, at vi er et af de mest digitaliserede samfund i verden. Vi har generelt fået en vane med, at vi griber ned i lommen efter vores telefon mange gange i løbet af dagen, og vi er nok ubevidst kommet til at aflevere den vane videre til vores børn, siger Dennis Lindholm Nielsen.

Netop børn og skærm kan nemlig i mange sammenhænge være en dårlig kombination.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdatert kl. 13.05. Næste opdatering kl. 001.14.

Bornholms energi og forsyning