Headspace kommer til Bornholm

NOTITS | 5. OKT 2024 • 09:52
NOTITS
5. OKT 2024 • 09:52

Siden sommeren 2023 har headspace Danmark haft et tæt samarbejde med organisationen Rotarys internationale, der har fokus på mental sundhed verden over. På distriktskonferencen og årsmødet lørdag den 5. oktober, overrakte Rotary en større donation til headspace Danmark.

Midlerne skal, ifølge headspace, bruges på seks forskellige fremtidige lokale initiativer, hvoraf ét initiativ lyder på at etablere headspace på Bornholm.

– Vi kommer med mere end 10 års erfaring i mødet med pressede børn og unge og med et veludviklet koncept til tværsektorielt samarbejde med kommuner og private aktører. Sammen lykkes vi ofte med at opfange børn og unge, inden problemerne vokser sig for store – både menneskeligt og økonomisk. Vi er derfor utrolig glade for, at Rotary landet over støtter indsatsen i headspace med såvel nationale som lokale donationer. Vi har brug for den slags partnerskaber, hvis vi sammen skal gøre os håb om at knække de alt for mange negative kurver omkring unges mistrivsel, siger stifter af og protektor for Det Sociale Netværk/headspace Danmark, Poul Nyrup Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen mellem 12 og 25 år.

FÅ ABONNEMENT