Tre finalepladser på Nisseringen

Tre finalepladser på Nisseringen
Teamvwrally opnåede tre finalepladser i Næstved. Eget foto
NOTITS | 22. MAJ 2024 • 13:06
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
22. MAJ 2024 • 13:06

Teamvwrally havde en god dag i Næstved, selvom alle biler skulle på værksted bagefter.

Bornholmske Teamvwrally opnåede tre finalepladser, da der i pinsen blev kørt tredje afdeling af DM i folkerace. Holdet stillede med fire biler med henholdsvis Torben, Tobias og Christina Larsen samt Lars Andersen bag rattene på Nisseringen i Næstved.

– Torben og Tobias kom ud i samme heat to gange. Det er altid kedeligt at være i heat med en teamkammerat, men det så godt ud med to gule biler i startfeltet, fortæller Teamvwrally i en pressemeddelelse.

Torben Larsen og Lars Andersen havde deltaget i de to foregående DM-afdelinger, mens det var sæsondebut for Tobias og Christina Larsen.

Det var Torben, Tobias og Christina Larsen, der sikrede sig finalepladser, mens Lars Andersen var uheldig fra første heat, hvor han blev påkørt af en modstander og ramte autoværnet, så hele fronten blev trykket.

– Der blev arbejdet hurtigt, og han kom ud i de næste to heat, men bilen var meget medtaget. Han gennemførte de indledende heat, men desværre ikke nogen finaleplads, fortæller Teamvwrally.

I finalen blev holdkammeraterne også ramt af uheld. Torben Larsens Audi ville ikke rigtig trække, Christina Larsen bukkede en styrestang, og Tobias Larsen flækkede fælgen, punkterede og knækkede en drivaksel.

– Alle fire biler var med hjem, og der skal nu igen bruges tid på værkstedet, men fed dag på Nisseringen med masser af folk. De bornholmske kørere fik da også masser af opmærksomhed, da speakeren gik helt amok, hver gang der var en bornholmer på banen. Da Christina tog en heatsejr, skrålede han for eksempel "Bornholm, du min dejligste ferieø", og han roste vores iver og kamp for en bane på Bornholm, fortæller Teamvwrally.Mellem heatene blev der skruet på Teamvwrallys biler. Eget foto