Tilflytter vil genoplive byens børnegymnastik

Tilflytter vil genoplive byens børnegymnastik
Ane Michelsen er oprindeligt fra Esbjerg og bor nu i Østerlars sammen med sin kæreste. Eget foto
NYHED | ABONNENT | 16. SEP 2023 • 11:00
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
16. SEP 2023 • 11:00

Ane Michelsen har ikke selv børn, men hun synes alligevel, det er synd, der ikke er noget børnegymnastik i Østerlars. Derfor har hun nu meldt sig på banen til at træne fem- til otteårige i Multihuset.

Da Ane Michelsen flyttede til Østerlars den 1. juli sammen med sin kæreste, så hun et opslag i byens facebookgruppe fra en mor til to børn, som efterspurgte et gymnastiktilbud til byens børn. Men det kunne Østerlars Sport ikke tilbyde, og det satte tankerne i gang hos tilflytteren.

– Så tænkte jeg, at jeg kunne prøve at skrive til idrætsforeningen og høre, hvad de havde af muligheder. Om de havde haft noget før, og hvad grunden var til, at der ikke var noget tilbud, siger Ane Michelsen, som nu har aftalt med Østerlars Sport, at hun vil stå for børnegymnastik hver tirsdag fra den 3. oktober.

Ane Michelsen har ikke selv børn, men har dyrket gymnastik hele sit liv og har undervist både børn og voksne. Derfor ved hun, hvor stor gavn det kan give dem at dyrke idrætsgrenen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.