Suveræn bornholmsk føring i dansk cykelsports superliga

Suveræn bornholmsk føring i dansk cykelsports superliga
Adam Holm Jørgensen med den gule førertrøje. Foto: BHS-PL Beton Bornholm
NOTITS | ABONNENT | 13. JUN 2022 • 18:15
NOTITS | ABONNENT
13. JUN 2022 • 18:15

Det var tæt på endnu en sejr til BHS-PL Beton Bornholm-rytteren Adam Holm Jørgensen, der nu suverænt fører Denim Cup.

Denim Cup, der tidligere gik under navnet Post Cup, er den danske cykelsports svar på Superligaen, og det er den største gennemgående cup i landet. Blandt de tidligere vinder kan blandt andre nævnes bornholmeren Magnus Cort, der tog den samlede sejr tilbage i 2014.

Og efter anden afdeling blev afviklet søndag i terrænet omkring Ejer Baunehøj, så føres cuppen nu klart af Adam Holm Jørgensen, der kører for det bornholmske cykelhold BHS-PL Beton Bornholm.

Adam Holm vandt den første afdeling i det tidlige forår, og det var målet at gentage den triumf, da det bornholmske cykelhold begav sig ud på ruten ved Ejer Baunehøj.

– Efter mange angreb i finalen, endte 14 mand med at skulle afgøre løbet mellem sig. Virkelig stærke Rasmus Søjberg og Mads Rahbek ofrede sig forbilledligt, lukkede alle angreb og kørte et flot lead out for Adam, som var millimeter fra at vinde, men desværre måtte tage sig til takke med andenpladsen, beretter sportsdirektør for BHS-PL Beton Bornholm, Christian Juul Andreasen, om i en pressemeddelelse.

Selvom det ikke blev til endnu en sejr, så udbyggede Adam Holm alligevel forspringet i Denim Cup, så han nu fører med 19 point ned til nummer to.

Der er i alt fire afdelinger i den præstigefyldte cup, og næste afdeling er den 11. september, når der køres i Nyborg.