RIK's cheftræner Nicklas Pedersen ledede sit hold for sidste gang på hjemmebane i Københavnsserien. Efter næste rundes udekamp mod PI Fodbold er det Bornholmsserien, som rønneklubben skal spille i. Foto: Jens-Erik Larsen
Journalist

19. JUN 2021 • 17:57

FODBOLD

Det har været en ualmindelig svær sæson for RIK's københavnsseriehold, og det gik ikke meget bedre i lørdagens opgør mod FB på hjemmebanen ØBM Arena, Rønne Stadion Nord.

Gæsterne kom foran 1-0 allerede efter syv minutter på mål af Anders Østerskov Knudsen, og minuttet efter gjorde Paolo Basso Månsson det til 2-0. RIK formåede dog at undgå yderligere mål i 1. halvleg, og da gæsternes Omar Roshani fik en 10 minutters udvisning kort før pausefløjtet, gav det hjemmeholdet et godt udgangspunkt til 2. halvleg.

Overtalssituationen blev dog ikke udnyttet, og så kunne Mikkel Bo Eriksen gøre det til 3-0 efter 62 minutter. I det 74. minut kom et af de eneste højdepunkter for RIK i kampen, da Jakob Lenz fik reduceret til 3-1, og da FB fik endnu en 10 minutters udvisning to minutter senere, denne gang til Anders Brask Esdorf, så var der pludselig en smule spænding tilbage i opgøret.

RIK forsøgte at presse på, men der kom ikke nogen yderligere reducering, og da FB blev fuldtallige igen, lykkedes det i stedet Mikkel Jensen at lukke kampen til 4-1 i det 89. minut, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed tabte RIK holdets sidste hjemmekamp i Københavnsserien og ligger fortsat sidst i Københavnsseriens nedrykningsspil med ni point i 15 kampe. Holdet er da også allerede rent matematisk rykket ned for flere spillerunder siden.

I næste weekend spiller RIK sæsonens sidste kamp på udebane mod eksilbornholmerne fra PI Fodbold, hvorefter rønneklubben skal spille med i Bornholmsserien efter sommerferien.