Legende takker af: Stopper i barndomsklubben efter 150 kampe i Københavnsserien
Nicklas Harder Mogensen har spillet næsten 150 kampe for Rønne fB og RIK i Københavnsserien og har også båret anførerbindet i flere kampe. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

19. JUN 2021 • 21:20
Af: Jesper Gynther

Legende takker af: Stopper i barndomsklubben efter 150 kampe i Københavnsserien

Selvom der ikke var noget at spille for, da RIK tørnede sammen med FB i Københavnsseriens nedrykningsspil lørdag eftermiddag, så var det alligevel en kamp, hvor følelserne sad uden på tøjet.

For en del af spillerne var det nemlig den sidste kamp i den røde trøje på hjemmebanen, ØBM Arena Rønne Stadion Nord, fortæller holdets træner, Nicklas Pedersen.

– Det en lidt vemodig og følelsesladet kamp. Jeg kunne godt mærke på drengene, at det var nogle andre ting, de skulle ind og kæmpe for, siger han og peger over på midtercirklen, da kampen er slut med resultatet 4-1 til FB.

– Som du ser midt på banen dér, så er der jo en legende, der takker af nu. Han tager videre, og det skal han også med hans talent og ærgerrighed, siger træneren rosende om sin snart forhenværende spiller, der både kan spille på midtbanen og i forsvaret...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder