RIK skal spille mod FC Nordsjælland

NOTITS | 17. JUL 2024 • 13:30
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
17. JUL 2024 • 13:30

U17-drengene fra Rønne Idrætsklub får lørdag en stor oplevelse, når de skal i kamp mod FC Nordsjællands talentfulde U15-hold.

Kampen er kommet i stand, fordi FC Nordsjællands fodboldakademi holder træningslejr på RIK's anlæg fra onsdag til lørdag. FC Nordsjælland har også taget sit U17-drengehold med, og klubben håber, at træningslejren på Bornholm kan være med til at ryste trupperne godt sammen.

Det er femte år i træk, at det nordsjællandske fodboldakademi holder træningslejr hos RIK. Det begyndte under den første nedlukningsperiode med corona, hvor det ikke var muligt at tage ud i verden på grund af restriktionskravene.

– Efterfølgende har det været en fantastisk god måde at vedligeholde og dyrke den gode relation imellem klubberne. FC Nordsjælland har altid været gode til at dele ud af deres faglige erfaringer, så Rønne IKs trænere og fodboldspiller har kunne dygtiggøre sig og skabe udviklende træningsmiljø, fortæller RIK i en pressemeddelelse og oplyser, at alle bornholmske fodboldtrænere igen i år er velkomne til at overvære FC Nordsjællands træningspas.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT