Pigeraketten lander i Rønne

Pigeraketten lander i Rønne
Den oppustede "raket" og et par fodboldpiger. Pressefoto: Pigeraketten
NOTITS | 17. MAJ 2023 • 13:02
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
17. MAJ 2023 • 13:02

Fredag den 9. juni kommer den succesrige pigeraket igen til Viking Fodbold. Viking Fodbold har haft besøg af raketten mere end 10 gange tidligere og nu gentages succesen.

Pigeraketten er et gratis arrangement for alle piger mellem 5-11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter. 

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Alle er velkomne, uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny på græsset.

– Det eneste pigerne skal medbringe er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen mod stjernerne! fortæller Christina Bøg-Jensen fra Viking Fodbold.

Arrangementet foregår klokken 15-17.30.

– Vi håber på og glæder os, til der kommer rigtig mange piger og får nogle sjove timer, siger hun og oplyser, at det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.