Naturstyrelsen: 'Hundeskove og store orienteringsløb passer ikke godt ind i naturnationalparken'
Ud fra et naturperspektiv passer store idrætsarrangementer ikke så godt ind i en naturnationalpark, fortalte skovridder Søren Friese fra Naturstyrelsen Bornholm under en informationsgåtur i Almindingen mandag eftermiddag. Foto: Berit Hvassum

IDRÆT/NATUR | ALMINDINGEN
22. JUN 2021 • 16:33
Jesper Gynther
Journalist

Naturstyrelsen: 'Hundeskove og store orienteringsløb passer ikke godt ind i naturnationalparken'

Regeringen og dens støttepartier har besluttet, at der skal være en naturnationalpark i Almindingen, og mandag eftermiddag kunne interesserede høre nyt om projektet, da Naturstyrelsen Bornholm afviklede en informationsgåtur i området.

Over 60 mennesker var mødt op, og de kunne blandt andet høre skovridder Søren Frise fortælle om, hvilke overvejelser naturstyrelsen gør sig i forhold til, hvilken adgang der skal være for motionister i naturnationalparken...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder