Mathias begyndte som dreng at spille badminton i Nordlandshallen. Nu er han udtaget til Tokyo: 'OL er en drøm, jeg har haft i mange år'
Mathias Christiansen skal snart spille på den helt store scene til OL i Tokyo, men da han begyndte til badminton, skete det under lidt mere beskedne faciliteter, nemlig i Nordlandshallen i Allinge, som er den by, hvor han er født og opvokset i. Hans forældre bor stadig i byen, og han kommer derfor af og til tilbage til Bornholm, hvilket senest skete i pinsen. Foto: Jens-Erik Larsen

5. JUN 2021 • 11:06SPORT • AF JESPER GYNTHER

Mathias begyndte som dreng at spille badminton i Nordlandshallen. Nu er han udtaget til Tokyo: 'OL er en drøm, jeg har haft i mange år'

For en uge siden blev det officielt: Bornholmeren Mathias Christiansen skal repræsentere Danmark ved OL i Tokyo. Her skal han stille op i mixeddouble sammen med kæresten Alexandra Bøje fra Horsens, og det bliver første gang nogensinde, at de to spillere skal deltage i de olympiske lege.

Mathias Christiansen lægger ikke skjul på, at det er en kæmpe forløsning nu at vide, at han skal med til verdens største sportsgivenhed, for det er en drøm, som han har haft i mange år, og en drøm som han og Alexandra har forfulgt intensivt i de lidt over to år, de har spillet sammen.

– Det betyder enormt meget. Det må jeg sige. Det betyder rigtig, rigtig meget, fortæller han til Bornholms Tidende...

Du skal være abonnent for at læse denne artikel.Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement - klik her

Køb abonnement.

HELE PAKKEN

HELE PAKKEN

Få det hele med
Abonnementet inkluderer alle Bornholms Tidendes udgivelser – på tryk og digitalt, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

KOMBI

KOMBI

Trykt avis 2 dage om ugen
Abonnementet inkluderer Bornholms Tidendes papirudgave leveret hver fredag og lørdag, alle udgaver digitalt, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

E-AVIS

E-AVIS

Til dig, der kan klare dig digitalt
Inkluderer alle Bornholms Tidendes digitale e-aviser, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

TIDENDE.DK

TIDENDE.DK

Få fuld adgang til tidende.dk
Giver fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Du får adgang til unikke Bornholms Tidende-historier, portrætter, baggrund, dagens leder og meget mere. Inkluderer ikke medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver ikke adgang til Bornholms Tidendes arkiv.


Vælg mellem flg. abonnementer:

Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.