– Jeg har da også ligget i forhandlinger om den med flere forskellige interessenter, som har henvendt sig, siger han.
– Særligt nogle havde jeg en tæt dialog med, og vi forhandlede i over et halvt år, men de sprang fra lige før påske, så det var jeg da lidt ærgerlig over. Jeg har et par andre, der udviser interesse, men der er intet underskrevet endnu, og på dem baggrund tog jeg for 14 dage siden tyren ved hornene og sagde, at jamen, så må vi jo sætte den i stand.
– Jeg havde jo egentlig ventet på at få lejet restaurationen ud, men nu skifter vi lige gulve og lofter og shiner væggene op, får købt noget nyt inventar og fikser også køkkenet op.
Det havde du forestillet dig, den kommende forpagter selv skulle tage sig af?
– Ja. For det er klart, at siger man, at det skal stå fuldstændige shinet op det hele, så koster det mange penge at leje sig ind, men siger man, at man vil overtage restauranten, som den står og selv tage sig af forbedringerne, så koster det mindre. Sådan er det, money talks. Det er alt sammen et spørgsmål om, hvilken forpagter man får ind, og om vedkommende har de fornødne økonomiske kræfter. Det er et simpelt regnestykke, der skal laves, siger Jesper Holm.