Lasses eventyr startede på Bornholm. Nu er hans oplevelser udkommet som bog
Lasse A. Bøgh boede 3,5 år på Bornholm, hvor han undervejs fattede interesse for kajakroning. Nu kan man læse om hans oplevelser i de danske farvande i en ny bog, der udkom onsdag den 7. april. Pressefoto

9. APR 2021 • 08:06
Af: Jesper Gynther

Lasses eventyr startede på Bornholm. Nu er hans oplevelser udkommet som bog

For et par år siden roede Lasse A. Bøgh hele Danmark rundt på 44 dage i en havkajak og blev dermed på en alder af 25 år den yngste nogensinde til at gennemføre ruten, og den kun anden person nogensinde til at gennemføre ruten i vintermånederne.

En del fulgte med i bedriften via hans blog kajak-lasse.dk, hvor han delte ud af sine oplevelser i de danske farvande. De oplevelser har han nu samlet i bogen ‘På eventyr i havkajak’, der udkom onsdag den 7. april.

I bogen fylder Bornholm en hel del, for det var faktisk her, at den nu 27-årige svendborggenser fattede interesse for kajaksporten. Det skete da...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder