Jubilæet nærmer sig: Brug fællestræningerne til at løbe dig i form
Der er to fællestræninger tilbage i kalenderen inden løbet, og næste gang er torsdag den 16. september klokken 18. Man mødes ved David Statuen ved Christianshøj, og deltagelse i fortræningen er gratis. Foto: Berit Hvassum

LØB | ALMINDINGEN | GRATIS
14. SEP 2021 • 06:00
Jesper Gynther
Journalist

Jubilæet nærmer sig: Brug fællestræningerne til at løbe dig i form

Almindingsløbet har 50 års jubilæum i år, og hvilken bedre måde er der at fejre det på end at være i god form, når det løber af stablen senere på måneden?

 

I 1971 arrangerede Bornholms Tidende for første gang Almindingsløbet, og siden da er det blevet afviklet hvert eneste år (sidste år i en nødudgave på grund af coronapandemien). Dermed har løbet 50 års jubilæum i år, når det bliver afviklet lørdag den 25. september.

Der er altid garanti for en hyggelig skovtur, uanset om man løber den fulde distance på otte kilometer eller vælger ruterne på seks eller 2,6 kilometer. Bare husk et par gode løbesko, da man både skal løbe på skovstier og lidt asfalt på den lidt kuperede rute midt i bornholmernes skov.

Der er plads til over 1.000 deltagere, og man kan stadig nå at tilmelde sig.

Hvis man gerne vil være i lidt god form, når man skal deltage i jubilæumsløbet, så kan man stadig nå at være med til fællestræning op til løbet. Fællestræningerne finder sted hver torsdag klokken 18 med start ved David Statuen ved Christianshøj, og der er to fællestræninger tilbage i kalenderen inden løbet. Deltagelse i fortræningen er gratis.Flere nyheder