I weekenden kan du spille padel i ridehal eller bestige nordlandets højdemeter på en jernhest

I weekenden kan du spille padel i ridehal eller bestige nordlandets højdemeter på en jernhest
Bornfondo blev senest afviklet i maj 2019. Corona satte en stopper for det i 2020, og i år er løbet blevet udskudt. Til næste år bliver løbet dog igen afviklet i maj, oplyser arrangøren til Ugeavisen Bornholm. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
AKTIVITETER | BORNHOLM | ABONNENT | 17. SEP 2021 • 17:30
Jesper Gynther
Journalist
AKTIVITETER | BORNHOLM | ABONNENT
17. SEP 2021 • 17:30

Lørdag og søndag er der sjove tilbud for dem, der godt kan lide at cykle eller spille den nye populære sport padel. Sidstnævnte kan nu dyrkes i en gammel ridehal.


Vi går en interessant weekend i møde, hvis man godt kan lide at dyrke sport.

Man kan eksempelvis deltage i cykelløbet Bornfondo, som lørdag lægger ud med en enkeltstart, som har kælenavnet “Danmarks Vildeste Enkelstart”. Ruten går fra Vang Havn til toppen af Hammerknuden og er 8,3 kilometer med op til 20 procent stigninger undervejs. På grund af rutens hårdhed er enkeltstarten mest for de meget ambitiøse cykelryttere.

Om søndagen kan man deltage i hovedbegivenheden, som er et bjergløb på i alt 123 kilometer, som begynder og slutter i Gudhjem. Her køres der en rute, som skal gentages fire gange.

Til Ugeavisen Bornholm oplyser arrangøren Bornholms Cycle Club, at man forventer 200 deltagere i enkelstarten og 400 i bjergløbet.

Padel kan nu dyrkes indendørs i den gamle Rønne Ridehal på Vibegårdsvej. Søndag er der åbent hus. Foto: Match Padel Bornholm


Åbent hus

Hvis man ikke er så meget til jernheste, så kan man i stedet tage til et sted, hvor der tidligere har været rigtige heste. Man kan nemlig tage i det forhenværende Rønne Ridehal på Vibegårdsvej, som nu er blevet bygget om til at være et padelsportscenter.

Det er Match Padel Bornholm, der står bag de fire nye baner, og på søndag er der åbent hus.

Her kan man selv prøve kræfter med sporten eller få inspiration af den bornholmske landsholdsspiller Line Nørregaard.

Det oplyser arrangøren i en pressemeddelelse.