Herrerne skal i kamp efter tre ugers pause

Herrerne skal i kamp efter tre ugers pause
Både Vikings herrehold og damehold skal til København og spille på søndag. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | 25. NOV 2022 • 10:53
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
25. NOV 2022 • 10:53

På søndag skal Viking Rønne Håndbolds herrehold til Otto Mønsteds Hallen for at møde KSI i Kvalifikationsrækken.

Viking var senest i aktion for tre uger siden, hvor det blev til et nederlag på 35-26 til Hillerød, men der er ikke råd til flere pointtab.

– Det er en kamp der SKAL vindes, hvis vi fortsat skal forblive i toppen af rækken. Vi glæder os til kampen og vil gøre alt for at tage yderligere to point med hjem, fortæller træner Michael Mortensen.

Han tror ikke, opgaven bliver nem, selvom KSI endnu ikke har fået point.

– Dette skal vi dog ikke lade os snyde af. Det ses ofte, at bundhold overrasker og tager uventede point. Vi skal vi være 100 procent skape i begge ender af banen, siger han.

Der er kampstart klokken 12.

Vigtig kamp for damerne

Viking Rønne Håndbolds damehold tabte sidste weekend 34-26 på hjemmebane til KFUM og har derfor noget at revanchere, når holde tpå søndag møder KH på udebane i Rypark Hallen.

– Trods sidste uges nederlag går vi topmotiverede til søndagens kamp mod KH. Det bliver en meget vigtig kamp for os, da vi med en sejr kan komme til at ligge midt i rækken, fortæller træner Tonni Mogensen.

– Det bliver uden tvivl en svær kamp, men vi er 100 procent klar på alle pladser til at give dem kamp til stregen og forhåbentlig med to point i hus, sige rhan og oplyser, at holdet har haft en rigtig god træningsuge, hvor alle spillere er mødt op og har trænet for fuld kraft. 

Der er kampstart klokken 12.30.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?