Hasledrenge fik en dag med masser af fodbold og hygge

Hasledrenge fik en dag med masser af fodbold og hygge
Der var i alt cirka 45 børn fra Hasle Idrætsforening og KFUM Fodbold i København med i træningsturneringen. Foto: Kennet Holm-Mortensen
NOTITS | ABONNENT | 7. NOV 2022 • 14:02
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
7. NOV 2022 • 14:02

Drengehold fra Hasle IF tog med seniorerne til København for at deltage i træningsturnering.

 

13 drenge fra Hasle Idrætsforenings u12-drengehold havde en lang, men dejlig lørdag med masser af fodbold og socialt samvær med holdkammerater og modstandere.

Det fortæller Kennet Holm-Mortensen fra Hasle i en beretning om drengenes tur til København sammen med Hasles seniorhold, der skulle spille i Københavnsserien mod B1960.

Dagen startede klokken 5.30 på Hasle stadion, hvor bussen blev pakket med lige dele spillertøj og spænding om, hvad dagen skulle byde på.

I København deltog drengene i en lille træningsturnering mod KFUMs Boldklub. Vel ankommet til idrætsanlægget i høj sol og blå himmel, kunne der klædes om og varmes op. Klokken 11 gik den første kamp i gang, og efter 20 intense minutter havde Hasle vundet 2-1.

Drengene bevarede – trods af den tidlige afrejse – selvtilliden og energien i de to næste kampe, fortæller Kennet Holm-Mortensen. Anden kamp sluttede 1-1 og den tredje og sidste kamp vandt Hasle igen 2-1.

– Efter sidste fløjt fik alle sagt tak for kampen og kunne forlade arenaen med smil på læben, og humøret var højt. Det samme var stemmerne. Efterfølgende blev der grillet og hygget sammen på tværs af holdene – forældre og trænere fik lejlighed til at veksle lidt ord og give klap på skulderen for drengenes indsats, fortæller Kennet Holm-Mortensen.

 

Drengene vandt to ud af de tre træningskampe og spillede uafgjort i den tredje. Foto: Kennet Holm-Mortensen

 

Turen gik herefter til Ryparkens kunstgræsbaner for at se københavnsseriekampen mellem B1960 og Hasle, som endte 4-0.

– Da seniorerne var klar, gik turen i bussen mod Ystad og færgen hjem igen – med et pitstop i Sverige for at fylde lidt i maverne. Det der på papiret så ud til at blive en god dag, levede fuldt ud op til forventningerne for u12-drengene, konstaterer Kennet Holm-Mortensen.