Forlag fra Svaneke udgiver bog om storklubben FC Barcelona

Forlag fra Svaneke udgiver bog om storklubben FC Barcelona
Bogen 'Barcelonismo – Klubånd, Kaos og Tiden efter Lionel Messi' er udkommet på forlaget Helmin & Sorgenfri, der har speciale i fodboldbøger og kan blandt andet købes i Bog & Ide eller bestilles online. Pressefoto
NOTITS | SVANEKE | 18. DEC 2021 • 14:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | SVANEKE
18. DEC 2021 • 14:00

I november udkom bogen 'Barcelonismo – Klubånd, Kaos og Tiden efter Lionel Messi', som er forfattet af Nicolai Lisberg. Bogen handler om den katalanske fodboldklub, FC Barcelona, som i sommeres måtte se den argentiske verdensstjerne Lionel Messi skifte til Paris SG.

Udgiveren af bogen er det unge forlag Helmin & Sorgenfri, som har base i Svaneke og København. Svaneke-parten af forlaget er Søren Sorgenfri, som kan vidne om en begyndelse for forlaget, som har været udfordret af coronapandemien, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Det har været høj bølgegang fra dag et med aflyste foredrag og andet, men vi har klaret os igennem med ambitionen om at udgive kvalitetsfodboldbøger til de danske læsere, der ønsker at vide mere om sporten, end de vitaminfattige online sportsmedier byder på, siger Svaneke-parten af forlaget, Søren Sorgenfri, som derfor glæder sig over at kunne udgive den nye bog om FC Barcelona.

Nicolai Lisberg er med afstand den danske sportsskribent, der ved mest om FC Barcelona, og han har til fulde leveret den kvalitetsjournalistik, som vi håbede på

Søren Sorgenfri, bogudgiver fra Svaneke

– Nicolai Lisberg er med afstand den danske sportsskribent, der ved mest om FC Barcelona, og han har til fulde leveret den kvalitetsjournalistik, som vi håbede på, siger Søren Sorgenfri.

Bogen 'Barcelonismo – Klubånd, Kaos og Tiden efter Lionel Messi' er udkommet på forlaget Helmin & Sorgenfri, der har speciale i fodboldbøger og kan blandt andet købes i Bog & Ide eller bestilles online.