Styrk sammenholdet på arbejdspladsen - tre gode råd til firmaaktiviteter
SPONSORERET AF IGOPROFIL.DK • GRATIS

Styrk sammenholdet på arbejdspladsen - tre gode råd til firmaaktiviteter

ANNONCE:

Vigtigheden af et godt sammenhold på arbejdspladsen kan ikke undervurderes. I vores voksenliv mellem uddannelse og pension bruger vi godt en femtedel af vores tid på arbejdspladsen. Et godt og sundt arbejdsklima, med gode relationer til kolleger og chefer, spiller derfor en væsentlig rolle i vores liv, og om hvorvidt vi er glade og tilfredse i vores hverdag. Som alle andre relationer til familie og venner skal de professionelle og arbejdsrelaterede dog plejes. Særlig nu når landet så længe har været lukket ned, og mange har oplevet, at deres  sociale og arbejdsmæssige har været massivt hæmmet de seneste måneder. Vi giver dig derfor tre gode råd til til aktiviteter, du kan lave sammen med kollegerne, når landet lukker op igen.

Holdånd og firmabold

Sport og udendyrsaktiviteter er generelt en god måde at (gen)lære kollegerne at kende på. Fælles idrætsaktiviteter så som firmafodbold, teambuilding eller orienteringsløb er således gode aktiviteter, hvor du tvinges til at arbejde sammen med kollegerne, og samtidig har det hyggeligt og sjovt. Ved fælles firmaidræt som fodbold eller håndbold kan det psykologisk også have en positiv effekt, at for eksempel gå i matchende tøj som t-shirts logo, som signalerer sammenhold.

Hyggeaften med kollegerne

En fælles hyggeaften med god mad, snacks og masser af våde varer kan få selv den mest stille kollega til at åbne op. Til hyggeaftenen skal der selvfølgelig også være nogle aktiviteter, hvor særligt brætspil og pakkeleg er gode til at skabe hygge og spænding. Aftal for eksempel at alle deltagere medbringer nogle få billige gaver, som i efterfølgende skal dyste om.  Pakkelege behøver ikke være noget der udelukkende foregår til juletid, og alle elsker at blive overrasket. Også selvom gaven ikke er så stor. Eventuelle gaveideer kan være personlige og specialdesignede giveaways med logo, som kollegerne helt sikkert vil synes er sjove. 

Escape rooms

En af de helt store diller de seneste år er escape rooms. I escape rooms skal du i mindre hold tænke kreativ og samarbejde, for at løse en lang række opgaver og udfordringer. Escape Rooms findes i mange varianter, hvor man kan prøve kræfter med mange forskellige typer af udfordringer. Ens for dem alle er dog, at de foruden at være underholdende, også hjælper dig til dialog med dine kolleger og meddeltagere, hvor i samtidig kan lære om flere af hinandens stærke og svage sider.  Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.