Strik dig glad

Strik dig glad
SPONSORERET AF PEOPLE-FASHION.DK |

ANNONCE fra people-fashion.dk

I løbet af de seneste år har strikning fået noget af et comeback. Det er sket lidt i etaper, hjulpet på vej af trendende striktrøjer, Corona-nedlukning og fokus på gør-det-selv og bæredygtighed. Mange har desuden opdaget, at strikning er en måde at slappe af på og få hjernen væk fra SoMe, nyhederne og hverdagens små og store bekymringer. Hvis ikke du allerede har grebet pindene, er det måske nu, du skulle gøre det?

Internettet hjælper dig i gang
Hvis du er helt nybegynder eller ikke har strikket siden skoletidens håndarbejdstimer, kan du finde starthjælp på nettet. Her findes et utal af webshops, hvor du kan købe alt udstyr, især det helt basale, nemlig pinde og garn.

Du kan også anskaffe dig strikkeopskrifter online, enten gratis eller mod betaling. Nogle webshops sælger ligefrem hele pakker bestående af en strikkeopskrift og det garn, du har brug for. Derved undgår du at købe for meget hørgarn, for eksempel, som du efterfølgende kan have svært ved at få brugt op.

Lær at strikke online
Det moderne strikkeboom betyder, at medier som YouTube og Instagram benyttes flittigt af det strikkende folk. Du vil nemt kunne finde små film, der viser hvordan diverse masketyper og strikketeknikker udføres og bruges. Det har faktisk aldrig været nemmere end at komme i gang med at strikke derhjemme.

Strikkefællesskaber
At strikke behøver ikke være en ensom beskæftigelse. Hvis du ønsker kontakt til erfarne strikkere samt et socialt samvær omkring din nye hobby, kan du sikkert finde et strikkefællesskab nær dig. Igen kan du søge på nettet efter strikkeklubber i din by eller nabobyen. Finder du mod forventning ikke en gruppe, der mødes fysisk, kan du vælge at blive del af en Facebookgruppe, fokuseret på garnets glæder.

Strikkeklubber har den store fordel, at du direkte kan udveksle erfaringer og opskrifter med ligesindede. Og mon ikke det resulterer i nye og positive venskaber?

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?