Stress af med en svømmetur

VANDKLAR.DK • GRATIS

Stress af med en svømmetur

Hvis du har en travl hverdag, er det en god idé at finde en hobby, hvor du har mulighed for at stresse af. Svømning er ideelt af mange grunde. Du får nemlig rørt din krop samtidig med, at der stilles krav til din teknik. Ved at svømme dig en tur vil dine tanker derfor helt naturligt blive afledt fra hverdagens stress og jag.

Find det rigtige svømmetur

Vil du optage svømning som en del af dine faste hobbyer, kræver det naturligvis, at du har det rette svømmeudstyr. Inde på vandklar.dk kan du finde alt, hvad du har brug for, uanset hvilken slags svømning du ønsker at dyrke.

Det fede ved svømning er, at alle kan være med. I princippet kræver det nemlig ikke andet end badetøj og et par svømmebriller. Ønsker du til gengæld at hellige dig sporten i højere grad, har du ligeledes mulighed for dette. Du kan for eksempel købe våddragter, badesko og snorkeludstyr, så du har mulighed for at udforske de danske have hele året rundt.

Alle kan nyde en god svømmetur

Der er ingen tvivl om, at det er sundt at røre sin krop. Den helt store fordel ved svømning er, at alle kan være med uanset deres fysiske form. Svømning er nemlig skånsomt for leddene, og derfor kan dette være en god form for genoptræning. Samtidig kan du også presse dig selv ved at svømme i højt tempo.

Hvis du prøver svømning af, er der gode chancer for, at du bliver bidt af det. En svømmetur er nemlig den ultimative mulighed for at koble fuldstændig af. Her er der ingen mobil, der ringer, og du skal blot koncentrere dig om næste svømmetag og vejrtrækning.

Svømning i åbent vand

Hvis du bor på Bornholm, er det naturligvis oplagt at kombinere svømmeturen med den helt store naturoplevelse. På Bornholm er du nemlig omgivet af vand overalt, og dette bør du udnytte!

Skal du svømme i åbent vand, er det dog vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Først og fremmest er det en god idé at købe en våddragt, så du ikke bliver afkølet, og så bør du aldrig svømme alene.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.