Spar tid på madlavning med disse løsninger
SUNSET-BOULEVARD.DK • GRATIS

Spar tid på madlavning med disse løsninger

ANNONCE:

Er du ikke specielt vild med at lave mad, eller har du ikke tid til det i din hverdag? Så får du her nogle forslag til, hvordan du gør madlavning mere overskueligt og mindre tidskrævende, så du får mere tid til alt det, du ellers skal.

Bestil mad online

Hvis du slet ingen tid har eller ønsker at bruge så lidt tid som muligt, kan du bestille din mad online. Der findes rigtig mange forskellige take-away-muligheder, så du kan få alt fra indisk til italiensk. Det gode ved at bestille take-away er, at du nemt kan vælge lige præcis den mad, du har lyst til uden selv at skulle bruge tid på at lave den. Du kan f.eks. bestille mad fra Sunset Boulevard. Til gengæld kan det godt være dyrt at bestille take-away jævnligt, men det er en god løsning på de dage, hvor du ingen tid har.

Køb nogle måltidskasser 

Når du bestiller måltidskasser, får du en kasse fyldt med råvarer og opskrifter. Det vil sige, at du ikke selv skal finde på nye retter hele tiden. I stedet skal du blot følge en opskrift og bruge alle de råvarer, der allerede er købt til dig. Det er en god løsning, hvor du sparer både tid og besvær. Det gode ved måltidskasser er, at det sjældent er meget dyrere end at tage ud at handle selv, men det er stadig langt nemmere end selv at skulle finde på måltider.

Find på nogle enkle retter

Madlavning behøver ikke at tage helt vildt lang tid. Du kan sagtens lave nogle nemme retter, som ikke tager alverdens tid. Det handler bare om at finde på nogle retter, der er nemme at lave og som samtidig smager godt. Du kan nemt finde en masse inspiration ved at kigge på opskrifter online.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.