Saml din gæld ét sted og spar penge

SPONSORERET AF MATCHBANKER.DK

Saml din gæld ét sted og spar penge

ANNONCE FRA matchbanker.dk

Et større antal danskere har svært ved at overskue deres privatøkonomi, og at få pengene til at række hver måned. Din økonomi kan især være svær at overskue, hvis du har mange forskellige lån hos forskellige låneudbydere. Udover, at det kan være uoverskueligt, kan det også være dyrt, særligt hvis du har mange små lån med høje renter og gebyrer. I sådan en situation kan det være en fordel at samle sine lån hos én udbyder med et såkaldt samlelån. I denne artikel kan du læse mere om, hvad der er godt at vide, hvis du vil samle dine lån, og hvorfor det kan være en fordel for nogle med et samlelån. 

Undersøg dine muligheder
Der kan være mange fordele ved at samle mange små lån til et større lån, men der kan også være ulemper. Derfor er det en god idé at undersøge markedet, inden du vælger at samle dine lån. Der findes sider på internettet, for eksempel Matchbanker.dk, hvor du kan sammenligne online lån og dermed undersøge dine muligheder. Matchbanker.dk er en hjemmeside, hvor du gratis og uforpligtende kan få overblik over, hvilke lånemuligheder du har i din situation, hvis du ønsker at samle dine lån. 

Derfor kan du spare penge
Samler du mange små lån til et samlelån, kan du spare penge, fordi du undgår at betale renter, låneomkostninger og gebyrer i forbindelse med flere forskellige lån. For mange kan et samlelån også betyde, at de får tilbudt en lavere rente til deres lån og derved sparer endnu flere penge. Det skyldes, at udbydere ofte kan tilbyde en lavere rente ved et større lån end ved mange små lån. Husk dog at læse dine låneaftaler igennem, inden du vælger et samlelån, for nogle lån er dyre at betale ud før tid, og du kan således risikere at skulle betale høje indfrielsesgebyrer. 

Husk at penge skal betales af
Samler du dine lån ét sted, får du et større overblik over dine økonomi, fordi du kun skal holde styr på ét lån. Det kan for nogle betyde, at det er lettere at få betalt på deres gæld, fordi de oplever, at deres privatøkonomi er mere overskuelig. Husk, at hvis du vælger et samlelån, så optager du et nyt lån, og et lån skal selvfølgelig altid betales af. Står du i RKI eller Debitor Registret, skal du sørge for at blive slettet, inden du kan sammenlægge dine lån.Flere nyheder