Sådan indretter du udlejningssommerhuset hyggeligt

Sådan indretter du udlejningssommerhuset hyggeligt
SPONSERET AF VIDAXL.DK

ANNONCE fra vidaxl.dk

Ingen kan være i tvivl om, at Bornholm er et af danskernes foretrukne rejsemål, når det gælder sommerferie i Danmark. Rigtigt mange vælger at rejse her til øen, når der står ferie i kalenderen og det er tid at glemme alt om arbejde og hverdagens pligter.

Mange bornholmere lejer i sommersæsonen deres sommerhus ud til turisterne, og hvis du også tjener en skilling på at leje ud, så læs med her, hvor vi ser på, hvordan du kan indrette sommerhuset hyggeligt, så gæsterne har lyst til at komme igen.

Det danske sommervejr er uforudsigeligt
Selvom øen, som alle ved, også går under navnet Solskinsøen, og vi da også statistisk har flere solskinstimer end resten af landet, er det dog ikke altid, at sommeren viser sig fra sin bedste side. Når det regner og rusker, og man ikke kan opholde sig udenfor, skal det være rart at være inde i sommerhuset.

Her kan det være en god idé at anskaffe en behagelig sofa og et par gode lænestole, så man kan sidde og hygge sig, mens regnen siler ned. I sofagruppen kan man tage et spil ludo, lægge puslespil eller blot hygge sig med hver sin mobiltelefon eller tablet.

Til udlejningshuset kan det være værd at købe gode, solide møbler, da huset vil blive brugt meget og ofte af familier med børn. Derfor kan det være en god idé at købe møbler, der kan holde til noget. Man kan også tænke i materialer, der kan tåle, at der spildes mad og drikke, således at møblerne holder sig pæne og ikke skal udskiftes så tit.

Pynt med blomster og levende lys
Der er dog flere ting, der afgør, om et sommerhus er hyggeligt. Et sommerhus skal opleves som hjemligt, uden man føler, man bor i nogle andre menneskers hus. Her kan elementer som lysestager og fyrfadslys være oplagt, for er der noget, der skaber hygge, er det levende lys, og særligt når det regner og er koldt.

Løs tæpper på gulvene er også altid godt, når man gerne vil skabe en hyggelig og afslappet stemning i sommerhuset. Billeder på væggene og hyggelig belysning er også et must, og herudover kan man også investere i kunstige eller tørrede blomster som både pynter og hygger. I dag kan man købe kunstige blomster, som man skal nærstudere for at se, de ikke er ægte, og de kan være en god løsning i udlejningssommerhuset, så man ikke skal udskifte dem og bruge penge på friske blomster hver gang, der skal gøres klar til nye lejere.

Der er altså flere ting, man kan overveje for at skabe en hyggelig stemning i udlejningssommerhuset. Med disse tips har I ikke blot et hus, som lejerne har lyst til at komme tilbage til år efter år, men også et hus, hvor I selv kan nyde at være, når det ikke er udlejet.