Sådan indretter du din husbåd

MARINEUDSTYR.DK

Sådan indretter du din husbåd

ANNONCE: Er du typen der elsker at tilbringe din tid nær vandet, så har du måske gjort din drøm til virkelighed og udskiftet dit hus med en husbåd. At bo på en husbåd har både sine fordele og sine ulemper. En af de mange fordele er at man som familie kommer meget tættere på hinanden, da en båd er noget mindre end en villa i et parcelhuskvarter. Livet på havnen er især dejligt om sommeren, hvor mange valfarter til, for at nyde den friske luft og gå en tur langs vandet. Derudover er man også selv i kontakt med naturen, ved at man bor side om side. Når det kommer til indretningen af husbåden er der mange muligheder. Udstyr til både findes derfor i alle mulige afskygninger, som giver en mulighed for at udfolde sig kreativt og indrette sin husbåd lige som man kunne tænke sig. Mangler du inspiration til, hvordan du kan indrette din husbåd, så læs med her, hvor du får tre gode ideer til hvordan du kan få din drømme husbåd.

Hold øje med tilbud

Når man står og skal til at gøre sin husbåd i stand, så kan det være en god ide at undersøge markedet for køkkener og bad, så man får en ide om hvad man kan lide og hvad tingene koster. Derefter handler det om at holde øje med gode kampagnetilbud, da der her kan være mange penge at spare på ens drømme udstyr til båden.

Masser af opbevaringsplads

En anden ting man skal have med i sin indretning, er opbevaringsmuligheder. Her vil det være en god ide, at vælge skabe og skuffer både foroven og forneden i båden, så man får udnyttet alt pladsen. Derudover kan man vælge en sofa eller en seng med opbevaringsmuligheder, så man få den ekstra plads til ens ting og sager.

Et hyggeligt dæk

Det er med at udnytte alle mulighederne ved en husbåd. De fleste både har et dæk, hvor man kan udnytte det til at få skabt sig en hyggelig form for terrasse. Det giver en muligheden for at kunne nyde de lune sommeraftener i den friske luft, mens man ser solen gå ned i horisonten. Man kan også tilføje dækket nogle blomster eller planter, som kan tilføje båden lidt personlighed og farve, som man kan nyde henover sommeren. På den måde får man skabt sin helt egen lille have ombord på båden.

| MEDLEM
Tillykke
| MEDLEM
Dødsfald
Flere nyheder