Sådan får du gang i din hjemmeside

DK.TABSURVEY.COM • GRATIS

Sådan får du gang i din hjemmeside

ANNONCE: Der er meget man selv kan gøre, for at få gang i sin hjemmeside for at tiltrække flere kunder. Her kan du læse mere om nogle faktorer, der kan udgøre hele forskellen, når du skal promovere din virksomhed online.

Design er vigtigt!

Noget af det vi som forbrugere i dag lægger mest vægt på, når vi besøger en hjemmeside på nettet, er design. Vi er blevet virkelig visuelt anlagt i den digitale udvikling, der er fundet sted de seneste årtier, og derfor er dette en virkelig vigtig faktor, når vi vurderer, hvor troværdig og god en hjemmeside fremstår.

Det er også sådan, at alle kan købe sig til et godt design i dag, og lave en hjemmeside, der fremstår professionelt og i høj grad præsenterer produkter, virksomheder eller ydelser på den bedst mulige måde.

Det kan være en god ide at lægge en ekstra indsats i at sørge for, at designet fremstår moderne og tilsvarende din virksomhed, så der er en klar sammenhæng mellem præsentation og produkt. Det er også vigtigt, at du lægger vægt på at tage designvalg, der giver indtryk af kvalitet og professionalisme. Det er nemlig noget, der burde afspejle din virksomhed.

Fokuser på NPS

Mange virksomheder er fokuserede på anmeldelser fra brugere, og dette er også et vigtigt element, men det er også en god ide at fokusere på NPS. NPS er en såkaldt Net Promoter Score, og handler om sandsynligheden for, at en kunde eller bruger, vil anbefale din virksomhed til andre, og potentielt set tiltrække flere kunder

Hvordan beregner man en NPS? Man beregner NPS baseret på data over hvor mange, der har givet en positiv eller negativ tilbagemelding ud fra en skala fra 0-10 eller en skala fra 1-5 eller 7-9. De neutrale tilbagemeldinger, tæller ikke med i NPS. Som virksomhed, vil man helst undgå de negative tilbagemeldinger eller kritikerne, fordi de potentielt set kan skade virksomhedens omdømme, ved at tale dårligt om den. Derfor er det meget vigtigt at holde øje med sin NPS.

Sørg for godt content

Det er meget vigtigt at sørge for, at dit indhold er up to date, hvis din hjemmeside skal ligge i toppen af søgemaskinerne. God SEO - eller søgemaskineoptimering, som vi kalder det på dansk - handler i høj grad om godt content. Det er meget vigtigt at sørge for, at det indhold, der er på din hjemmeside, har værdi for brugeren, og derfor er det en god ide at sørge for at skrive informationen på en måde, der engagerer læseren og opfordrer til at blive ved med at læse og klikke sig videre inde på din side. Det gælder uanset om det er en faktisk webshop, hvor man kan købe ting, eller om du bruger din hjemmeside til at promovere en ydelse eller virksomhed.

Det er en god ide at lægge lidt ekstra tid ind i contentproduktion, og det kan også i mange tilfælde betale sig, at alliere sig med professionelle SEO-bureauer, der kan sørge for, at din virksomhed bliver mere synlig i søgemaskinerne. Sørg også for at holde din hjemmeside godt opdateret, så der ikke ligger gammel information, det kan gå udover troværdigheden af din hjemmeside, når kunder klikker sig ind og ikke oplever, at den er opdateret.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.