Overvejer du at skifte din varmekilde?

Overvejer du at skifte din varmekilde?
SPONSERET AF ROTEQ.DK |

ANNONCE fra roteq.dk

Vi befinder os i den kolde tid i Danmark, hvilket nok ikke kommer som nogen overraskelse for særlig mange. Den kolde tid kræver ofte mere opvarmning end om sommeren, hvilket kan ses på jeres varmeregning. Det er ikke billigt at holde et hus varmt en hel vinter, men der er selvfølgelig forskel økonomisk alt efter, hvilken form for opvarmning du bruger. Der findes nemlig mange forskellige varmekilder, og dette skriv vil beskrive fordelene ved et pillefyr sammenlignet med elvarme og oliefyret.

Hvad er et pillefyr?
Et pillefyr er et økonomisk og miljørigtigt brændesystem, hvor man benytter sig af træpille. Hvis man sammenligner et pillefyr med et oliefyr, så er det især på miljødelen, hvor du vil opleve en stor besparelse. Det er nemlig noget mere CO2-venligt og miljørigtigt at opvarme dit hus med et pillefyr fremfor oliefyr. Sammenlignes der med elvarme og et pillefyr, så er det især på din varmeregning, at du kan se den store forskel, da elvarme er kendt for at være en dyr måde at opvarme dit hus på. Ens for alle tre opvarmningsmetoder er, at de er relativt billige at installere sammenlignet med for eksempel jordvarme og fjernvarme, som skal graves ned i jorden.

Roteq pillefyr
Man skal vælge et pillefyr, hvis man overvejer at skifte fra elvarme eller oliefyr, da man får en noget mere moderne varmekilde både set økonomisk og miljømæssigt. Indenfor pillefyr er Roteq pillefyr et anderkendt mærke, da man får mange ekstra løsninger med. De nyeste modeller indenfor Roteq pillefyr kommer med en touchskærm og app, som kan hjælpe dig med at styre dit pillefyr. Derudover er de selvrensende, hvilket giver minimal vedligeholdelse. I forhold til miljøperspektivet, så kan et Roteq pillefyr både bruge 6 og 8 mm pillefyr, og grundet teknologien sikres den mest optimale afbrænding af træpillerne. Du kan læse mere omkring Roteq pillefyr.