Krydr den bornholmske natur med et ægte lammeskind

SPONSERET AF /NATURESCOLLECTION.DK

Krydr den bornholmske natur med et ægte lammeskind

ANNONCE

Naturen kan noget ganske særligt i hjemmet, og det kan vi skrive under på. Måske står du og mangler en smule kant til indretningen? Det kan også være, at lidt selvforkælelse er det, der skal til? Et ægte lammeskind bringer en nordisk charme med sig, som slet ikke er til at stå for. Et sådan lammeskind udstråler en naturlighed, der emmer af både eksklusivitet og varme. På samme tid er det et yderst stilrent element til hjemmet, som kan bruges til at skabe en rød tråd i indretningen på samme tid med, at det kan give dig og din familie en fantastisk komfort, når I sidder eller ligger på det. Der er et utal af fordele og meget få ulemper!

Lad naturen bringe varme og charme
Intet udstråler den rå natur som et ægte lammeskind. Vi elsker at bruge lammeskind i hjemmet, da det åbner muligheder, som aldrig før. Dekorer din gamle sofa med et ægte lammeskind og giv stuen en naturlig og hyggelig atmosfære. Du kan også smide et lammeskind på dine spisebordstole og invitere gæster over til en komfortabel og blød middag. Dertil kan du bringe naturen helt tæt på og opleve den nordiske charme helt tæt på. Et enkelt lammeskind kan med andre ord gøre underværker for enhver indretning, og vi er sikrer på, at du får svært ved at forestille dig en tilværelse uden, når først du har oplevet den tårnhøje kvalitet og utrolige blødhed, som den rene natur har at tilbyde igennem vores 100% naturlige lammeskind.

Lammeskind til enhver smag
Der findes mange forskellige slags lammeskind, hvorfor det er vigtigt, at du undersøger, hvilket skind, der kan leve op til alle dine behov og mere til.  Hos NATURES Collection tilbyder vi lammeskind fra mange dele af verden, og de har hver især noget ganske særligt at byde på. Læs mere om henholdsvis islandske, newzealandske og tibetanske lammeskind her.

Islandske lammeskind emmer af rå natur, og du kommer ikke tættere på det barske klima, og de tager dig direkte med ud iblandt bjergtoppe og den friske vind. Lammeskind fra Island er særligt kendetegnet ved at have en rå udstråling grundet den lange og ru pels, som er både vild og naturlig. Hvis du ønsker et stykke ren natur i stuen, skal du uden tvivl gå efter et islandsk lammeskind, da klimaet i Island kommer direkte til udtryk igennem skindets natur.

Hvis du ønsker et lammeskind, som byder på lidt af hvert og har en blød og naturlig udstråling, skal du rette blikket mod vores newzealandske lammeskind. Dette er uden tvivl det allermest alsidige og anvendte lammeskind inden for både mode og interiør. Pelsen er tæt og hårene er fantastisk bløde. Dette lammeskind bringer både natur og varme til stuerne, og du og dine nærmeste vil i den grad sætte pris på blødheden og den harmoniske stemning, skindet bringer med sig, til de kommende stunder, hvor I skal hygge jer en smule ekstra.

Det tibetanske lammeskind adskiller sig i høj grad fra andre lammeskind, og det er meget karakteristisk, idet pelsen har lange slangekrøller, der er så fine, at de til forveksling ligner silkebløde fehår. Dette lammeskind bidrager med et naturligt, finurligt, stilrent og sjovt look til enhver indretning, og hos NATURES Collection kan vi slet ikke stå for det!

Find dit næste lammeskind iblandt vores sortiment og nyd godt af den rene natur og nordiske charme, som vores pelsunivers tilbyder. Det er ganske luksuriøst og noget helt særligt, og du fortjener det!Flere nyheder