Gyngestol: 5 gode grunde til at købe én

HERLIGTHJEM.DK • GRATIS

Gyngestol: 5 gode grunde til at købe én

ANNONCE:

Har du nogensinde overvejet at købe en gyngestol? Faktisk vælger flere og flere at investere i en til hjemmet, og det er fuldt forståeligt. Folk falder pladask for gyngestolen og dens evne til at få os til at slappe af. Derudover findes gyngestolene i et væld af designs, adskillige anvendelsesmuligheder og flere fordele. I denne guide kan du læse meget mere om, hvorfor folk er så vilde med dem – og hvorfor du bør købe en gyngestol.

Med en gyngestol kan du koble af, når du har brug for det

Savner du at have en plads i hjemmet, der er dedikeret til ren og skær afslapning? Et sted, hvor du kan søge hen, når du trænger til at koble af med en god bog, en varm kop te eller et nyt strikkeprojekt. Så er en gyngestol lige netop, hvad du står og mangler. Her kan du sætte dig godt til rette, og uanset om du har brug for ro til en lille lur eller vil se fjersyn, så er den et oplagt valg – men hvorfor? Med en gyngestol får du en vuggende siddeplads, som garanteret kan få dig til at koble helt fra.

Der er også mange, som vælger at benytte stolen i forbindelse med hobbyprojekter, som man kan lave siddende, herunder strikning og lignende. Vælger du at anskaffe en gyngestol, så er det måske på tide at lære en ny hobby eller begynde på den bog, der endnu ligger og samler støv på hylden?

Gyngestole findes i enhver stil

Du kender nok den traditionelle gyngestol: Den er lavet af træ og har et klart nordisk udtryk. Det er dog langt fra den eneste type gyngestol, der findes. De findes nemlig i enhver stil, så der er noget til enhver smag.

Uanset om du er til et traditionelt eller moderne look, så kan du helt sikkert finde en gyngestol, som matcher indretningen i din bolig – og det er netop en af grundene til, at du bør gå på jagt efter en gyngestol. Det store udvalg gør nemlig, at du nemt kan finde en gyngestol til børneværelset eller hyggekrogen i børneværelset. Stolen kan bruges i årevis, og hvis du lægger et lækkert skind på stolen, så har du kreeret hjemmets hyggeligste krog til at slappe af i.

Sætter prikken over i’et på indretningen i din bolig

Kunne du godt tænke dig at pifte din bolig op og skabe en hyggekrog, hvor du kan læse, se fjernsyn eller bare koble helt fra? Så er gyngestolen et oplagt valg. Du kan finde gyngestole i for eksempel læder, blødt stof eller træ, og uanset hvilken en du vælger, kan du på ingen tid få tilført en hyggelig atmosfære til rummet. Det er en rigtig god måde at få fuldent et rum på, hvis der lige mangler det sidste – og du vil have det perfekte afslapningssted i mange år frem.

Stolen kan have en positiv indvirkning på dit helbred og sind

Vidste du, at gyngestolen faktisk kan have en positiv effekt på din psyke og dit helbred? Dét at vugge frem og tilbage i stolen, det kan have en meget beroligende effekt på mennesker – ligesom når man ser, at babyer vugges i søvn, fordi det er trygt og afslappende.

Når det kommer til folks velbefindende, så har gyngestolen mange fordele, blandt andet:

  • Den rokkende effekt kan udløse en øget produktion af blandt andet enzymer og endorfiner, som kan løfte dit humør og få dig til at slappe af. Derfor bruges gyngestolen ofte af folk med angst eller depression, da det er en god kilde til afslapning.

  • En gyngestol kan afhjælpe spændinger i rygsøjlen, da den gyngende bevægelse ændrer kroppens tyngdepunkt.

  • Den rokkende effekt lader kroppen falde til ro.

  • Din livskvalitet styrkes, uden at du skal bruge særlig meget tid på det.

  • Musklerne i kroppen styrkes, når du gynger ved at skubbe op og ned med benene.


Gyngestolen kan også bringe hyggen til terrassen

Savner du at have et sted i haven, hvor du kan nyde morgenkaffen, se solen gå ned eller nyde fuglesang om sommeren? Du kan skabe en smuk udendørs hyggekrog med en gyngestol, der egner sig til udendørs brug. Flere gyngestole egner sig til indendørs såvel som udendørs brug, så du kan skifte stolens placering, hvis du ønsker det. Med en udendørs gyngestol kan du bringe hyggen til terrassen og gøre din have mere hjemlig og idyllisk.

Gyngestole til ethvert behov

Der findes et enormt udvalg af gyngestole, som har forskellige anvendelsesmuligheder. Det er en af fordelene ved denne type stol, nemlig at du kan finde en gyngestol, som passer til dine behov.

Der findes for eksempel gyngestole, der henvender sig til ammende. De bidrager med øget komfort under amningen og får dig til at slappe af imens. Derudover findes der gyngestole til børn og til voksne.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.