Guide til udendørs arbejde om vinteren

Guide til udendørs arbejde om vinteren
SPONSERET AF ENGELBERT-STRAUSS.DK |

ANNONCE fra engelbert-strauss.dk


For samtlige Bornholmere har vinteren været ekstra hård. Blæst, regn og sne har domineret vintermånederne det sidste lange stykke tid. Det er især de af os, der arbejder udenfor, som virkelig mærker kulden. Derfor er det vigtigt at hoppe i det rette tøj, så arbejdet bliver mere udholdeligt. I denne guide kan du læse om, hvordan du får en god oplevelse med udendørs arbejde og hvilket tøj du bør iføre dig, for bedst at kunne holde varmen.

Det bedste udstyr til udendørs aktiviteter
Hvert år mærker vi den bidende kulde fra vinteren. Det afholder os dog ikke fra at udføre vores arbejde, selvom det er udenfor. Men inden vi kommer for godt i gang, så er det vigtigt at vide, hvordan vi får en god oplevelse med en ellers kold ”fornøjelse”. Det er afgørende at kunne holde sig varm, for ellers kan det pludselig blive farligt at stå udenfor i så mange timer, især hvis der er tale om frostgrader. En god start er at have det rigtige arbejdstøj på, som både er varmt men også beskyttende. Det kan firmaet Engelbert Strauss hjælpe med. Sikkerhed og velbehag går hånd i hånd, i hvert fald hvis du vælger beskyttelsestøj fra Engelbert Strauss.

Du kan finde alt fra sikkerhedsbukser- og sko til varme arbejdsjakker og termounderbukser. Der er ingen vinter for hård med tøj fra Engelbert Strauss. Der er et stort sortiment af tøj, som du kan style, præcist som det passer dig, da flere af tøj delene passer sammen. Tøjet er både varmt i øvrigt lavet i slidstærkt og behageligt materiale, så det netop er tilpasset diverse udendørs aktiviteter, uanset om det er vandreture, gør-det-selv projekter eller bare en hurtig tur ned for at hente take away efter en lang dag udenfor.

Hvis du lige nu, er i gang med et større byggeprojekt nu hvor vinteren stadigvæk står for dørene, så er det muligvis Engelbert Strauss’ undertøjsafdeling du skal kigge nærmere på. Flere af de forskellige typer af undertøj er nemlig særligt varmeisolerende.

Sådan vælger du det rigtige undertøj til det kolde vejr
Måske spørg dig selv, hvorfor undertøj i god kvalitet er vigtigt? Det er det, fordi det skal være undertøj, der kan holde til lidt af hvert. Undertøj skal gerne være behageligt, så du kan bevæge dig frit rundt uden irritation. Der er derfor masser af stretch og en bred, elastisk talje, så der er bevægelsesfrihed. Men hvilke forskellige typer undertøj er der? Og hvilke forskellige typer undertøj skal du bruge? Det kan være svært at finde det bedste arbejdstøj til vinteren, men Engelbert Strauss har et bredt udvalg af muligheder.

Hvis du er i gang med et gør-det-selv projekt derhjemme, er der de ”klassiske” typer af undertøj som består af 90 % bomuld. Det er dem, som mange vil kalde for ”hverdags underbukser”. Skifter du dog mellem at være inde og udenfor, så er det muligvis ”modal” underbukser du skal have fat i. De har til formål at være hurtigt tørrende med et højt fugtoptag. De kan være gode at benytte, når det er tale om skiftende temperaturer eller hvis du har nemt ved at få det varmt.

Hvis du er i gang med et større byggeprojekt, så vil det med garanti, nu hvor det stadigvæk er koldt udenfor, være termounderbukser der er det bedste valg. Disse underbukser er betydeligt længere end hvad ”normale” underbukser er. De er lavet til at holde på varmen, især ved meget lave temperaturer. Derudover har indersiden fleece som gør det blødt og behageligt at have på.

Disse termounderbukser er især gode til store byggeprojekter, der kræver mange timer udenfor. Det er vigtigt at du sørger for at passe på din egen sikkerhed og ikke at blive nedkølet. Med de rigtige lag tøj der både fokuserer på varmen og sikkerheden, så vil du være sikret en god oplevelse med udendørsarbejde.