Fra A til automekaniker: Derfor skal du regelmæssigt sende bilen til eftersyn

Fra A til automekaniker: Derfor skal du regelmæssigt sende bilen til eftersyn
SPONSERET AF TEKNICAR.DK |

ANNONCE fra teknicar.dk

Mange bilejere nøjes med at sende bilen til eftersyn, når de har en mistanke om, at der er noget galt. Er bilen nogenlunde ny, er der også god grund til at anmode, at den fungerer, som den skal. Men der er også god grund til alligevel at sende bilen til eftersyn nogenlunde jævnligt. Nedenfor kan du blive klogere på hvorfor.

Du øger sikkerheden  
Regelmæssige serviceeftersyn er først og fremmest med til at øge sikkerheden for de mennesker, der jævnligt befinder sig enten bag rattet eller på de resterende af bilens sæder. En kvalificeret automekaniker kan tidligt diagnosticere problemer som for eksempel slidte bremser eller usikre dæk, og får du det fikset med det samme, mindsker du risikoen for uheld.

Du undgår større udgifter på sigt
Tager du eller automekanikeren hånd om problemerne tidligt, kan du også undgå større og dyrere reparationer på sigt. Et simpelt olieskift kan markant forlænge motorens køretid. Og selvom det ikke er sjovt at betale for de regelmæssige eftersyn, er det endnu mindre morsomt lige pludselig at skulle stå med en kæmpe regning for en reparation, der tilmed tager lang tid.

Du forlænger bilens levetid   En vedligeholdt bil kører bedre og holder længere. Passer du godt på dit køretøj, kan det følge dig langt det meste af dit voksne liv. Og hvis du en dag beslutter dig for at skifte bilen ud med en anden model, vil du også få nemmere ved at sælge den med en god og regelmæssig servicehistorik.
De fleste nyere biler kræver kun eftersyn en gang om året eller for 15-30.000 kilometer, du kører. Biler, der er mere end 5 år gamle kan dog kræve eftersyn to gange årligt. Spørg din automekaniker til råds, så du er helt sikker på, at din bil altid er klar til at bringe dig fra A til B.



FÅ ABONNEMENT