Få penge for at skrotte din gamle bil
SPONSERET AF SKROTPRISER.DK • GRATIS

Få penge for at skrotte din gamle bil

ANNONCE

Hvis din bil ikke kan mere, er det måske på tide at få den skrottet, i stedet for at blive ved med at reparere på den. Du kan nemlig få penge for at skrotte den, hvilket i mange tilfælde kan vise sig at være en bedre idé, end at blive ved med at bruge penge på at sende den på værksted.

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvad du kan få for at skrotte den, da det afhænger af flere faktorer. Hvis der er tale om en alm. personbil, kan du dog få mindst 2.400 kr. for den. Hvis det er en varebil, kan du i stedet få mindst 3.400 kr. for den, når du skrotter den.

Hvis du skal have enten 2.400 kr. eller 3.400 kr. for din bil, når du sender den skrot, kræver det dog, at du selv kan aflevere den. Hvis den ikke kan køre, er du nødt til at få den hentet, og det vil betyde, at du ikke får en helt så god pris for den. Til gengæld slipper du dog for at fragte den derud.

Få afhentet din bil, når den skal skrottes

Hvis du gerne vil gøre det let for dig selv at sende din bil til skrot, er det en god idé at få den hentet. Det kan godt være, at du kan køre den derud, men det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge tid på det. Vil du gerne undgå det, er der heldigvis rig mulighed for at få den hentet på din adresse.

Kan din bil ikke gøre, er der ikke andet for end at få den hentet. Det er dog blot en fordel, at du kan få den hentet, så du ikke selv er nødt til at stå for dette. Når du selv har afleveret din bil, eller du har fået den afhentet, så får du udbetalt den aftalte skrotpræmie. Du kan selvfølgelig selv styre, om du vil bruge disse penge på en ny bil eller ej.

I og med, at det er nemt at få sendt din bil til skrot, uanset om du selv afleverer den eller du får den afhentet, er der ikke nogen grund til at lade være, hvis du ved, at det er på tide, at din bil lader livet. Det er i hvert fald en bedre løsning, end at blive ved med at bruge penge på at reparere bilen.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.