Er trappen blevet en udfordring

SPONSERET AF OPADTRAPPEN.DK

Er trappen blevet en udfordring

ANNONCE fra opadtrappen.dk

Boliger i to plan kan være en god løsning når man har en stor familie, eller bare ønsker et hjem med meget plads.
Men når man bliver lidt ældre, og børnene er flyttet hjemmefra, så kan 1 sal godt ende med at stå lidt tom hen. Især hvis trappen tilmed er blevet en udfordring.

Men der findes heldigvis mange hjælpemidler der kan løse denne udfordring

Få en stolelift
En af de nemmeste løsninger er faktisk at investere i en stolelift. Så kan du bare sætte dig ned og lade liften om at transportere dig op og ned af trappen.
I dag er det en diskret løsning der ikke behøver at fylde ret meget, og det tager ikke ret meget længere tid end det ville gøre hvis du selv skulle gå op af trappen.
Der findes forskellige typer af stolelifte til forskellige behov og ønsker til bl.a design og siddekomfort.

Hvad koster en stolelift
Der er selvfølgelig mange ting der spiller ind på prisen. Hvis du har en lige trappe så kan du få en standard stolelift, men hvis din trapper runder eller har bøjninger eller sving, så skal skinnerne specialtilpasses.
Derudover kommer der stole i forskellige designs, som også har en individuel pris. Dog skal du regne med minimum at skulle bruge 30.000 på en stolelift.
Sammenlignet med prisen for evt. at måtte sælge din bolig, eller flytte et andet sted hen, så kan en stolelift være en langt bedre løsning, især hvis ønsket om at blive i eget hjem er højt.

Køb brugt eller lej en stolelift
I nogle tilfælde kan en stolelift have været brugt i meget kort tid, inden den er blevet afmonteret igen, så derfor er der også rig mulighed for at købe en brugt stolelift, hvis du altså har en standard trappe.
Alternativt kan der også være mulighed for at leje en stolelift, men om det kan betale sig vil være meget individuelt.

Få en lift til både udendørs og indendørs
En stolelift fås ikke kun til indendørs brug, men også til udendørs.
Mange huse har et par trin op til hoveddøren, eller evt. nogle trin ned til kælderen, især når der er vådt eller glat kan trapperne være ekstra udfordrende, og her kan en stolelift være en god løsning, også selvom der måske ikke er brug for den hver gang.
En stolelift er en god måde at reducere risikoen for fald og andre ulykker på.Flere nyheder