Er din forretning afhænger af dine køretøjer, bør du have en aftale om bugsering

REDNINGDANMARK.DK • GRATIS

Er din forretning afhænger af dine køretøjer, bør du have en aftale om bugsering

ANNONCE:
Hvis du driver en forretning, hvor du er afhængig af dine køretøjer, er det naturligvis vitalt, at de hele tiden kan køre.

Faktum er dog, at det er svært at undgå, at du vil komme ud for, at der vil være tidspunkter, hvor de giver op. Det kan der være flere årsager til, da det kan være alt fra motorproblemer til et punkteret dæk.

Ikke desto mindre er det vigtigt, at du har en løsning på, hvordan du får dit køretøj til et værksted hurtigst muligt. I de fleste forretninger taber de nemlig penge, hvis ikke de har deres køretøjer ude at køre.

Af netop denne grund er det en god idé at have en fast aftale med en samarbejdspartner med hensyn til bjergning og bugsering. På denne måde ved dig og dine ansatte altid, hvem I skal ringe til, hvis det er noget, der bliver nødvendigt.

Bugsering skal gå hurtigt

Som der også givet udtryk for herover, er det vigtigt, at du får dine køretøjer tilbage på vejene (eller hvor end du bruger dem) hurtigst muligt. Er de en vital del af din forretning, taber du penge, hvis ikke de er ude at køre.

Netop derfor giver det også bedre mening at have en fast samarbejdspartner, der kan varetager opgaver med bugsering mv., når der er brug for dette. Dermed undgår man at spilde sin tid med at forsøge at finde nogen, der kan hjælpe, fordi man ved, hvem man skal kontakte.

Der er flere ting, der skal være i fokus, når du står over for at skulle finde en samarbejdspartner til dette. Det er selvfølgelig vigtigt, at de har speciale i netop denne type opgave, og ligeledes har erfaring med håndtering af den type køretøjer, du potentielt skal have bugseret.

Hertil er det dog også vigtigt at sikre, at der er tale om en aktør, der er i stand til at handle hurtigt, når der er brug for det. Du har næppe tid til at vente i flere timer på at hjælpen når frem, hvorfor det er vigtigt at vælge nogen, der kan sikre, at det går hurtigere.

Bugsering er et dumt sted at spare

Det er sandsynligvis ikke noget, du har lyst til at bruge for mange penge på, men omvendt skal man dog også passe på med, at man ikke spare for meget, når det kommer til bugsering. Hvis du gør det, er der nemlig en risiko for, at du ender med at stå tilbage en knap så god samarbejdspartner.

Dertil er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er alle aktører, der kan bugsere alle typer køretøjer. Er der tale om tunge køretøjer, er det vigtigt at alliere dig med en samarbejdspartner, der er specialist i netop dette.

Heldigvis er der rig mulighed for at finde frem til sådanne samarbejdspartnere, hvilket gør sig gældende, uanset hvilken type køretøjer, du typisk vil have brug for at få bugseret..

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.