Drømmedestinationer i 2022

Drømmedestinationer i 2022
SPONSERET AF LENDO.DK |

ANNONCE fra lendo.dk

Snart starter et nyt år, og rejsekløen er vendt tilbage mere end nogensinde. Vinteren er kommet, og mange af os hungrer efter varme og eksotiske eventyr. Drømmer du også om et 2022 fyldt med uforglemmelige rejseoplevelser, kan du godt starte allerede nu. Mulighederne for destinationer er mange, men dette år kan være året, hvor du vælger at investere i en større rejseoplevelse, som du kan leve højt på længe efter. En god ferie kan koste en del penge, og det er ikke altid budgettet rækker langt nok. Lån penge, og lad dine drømme komme til virkelighed. Læs med herunder og få inspiration til din næste rejsedestination. 

Roadtrip i U.S.A
Lej en bil eller en campervan og drag på et uforglemmeligt eventyr i USA. En roadtrip er fantastisk, fordi du har mulighed for at se flere byer i samme rejse. Du kan tage på roadtrip i Californien, hvor du kan opleve naturskønne Yosemite National Park, Golden Gate-broen og San Diego Zoo. Ruten fra San Francisco til Los Angeles er den mest populære rute. Måske er New York din drømmedestination. Her kan du drage på roadtrip til Washington DC og derfor både komme til at opleve Central Park, men også Det Hvide Hus. Oplevelsen ved en roadtrip vil ofte være langt mere værd end den pris du betaler. 

Safari i Sydafrika 
Oplev langbenede giraffer, en stor elefant eller en farlig tiger helt tæt på. Hvis man er vild med natur og dyr, er en safaritur en uforglemmelig oplevelse. Kenya og Tanzania har enorme savanneområder, hvor løver, elefanter og geparder holder til. Såfremt man tager hertil, vil det være oplagt at kombinere rejsen med en badeferie ved smukke Zanzibar eller den skønne ø-gruppe, Seychellerne. Uganda er en af de nyere safaridestinationer, som gemmer på bjerggorillaer og chimpanser. I Uganda vil du få en unik oplevelse, som et fåtal har prøvet.  

Luksus på Maldiverne
En rejse til Maldiverne forbinder mange med det ultimative luksus. Kridhvide strande og krystalklart vand, en paradisisk badeferie. Maldiverne består af 1190 koraløer, hvoraf 200 af øerne er beboede. På maldiverne kan du opleve nogle af havets mest fascinerende dyr såsom: skildpadder, rokker og hajer. Du kan tage et dykkercertifikat på din ferie, hvis du ikke har et i forvejen. Du kan også nøjes med snorkling. Under vandet vil du få uforglemmelige oplevelser under vandet. Maldiverne er også kendt for romantiske middage, hvor der bliver sat bord, stole og fakler op til to personer. Samtidig er Maldivernes nattehimmel kendt for at være noget særligt, da du her kan se samtlige stjerner på himlen. Det skyldes at byens forstyrrende lys er flere kilometer væk.