Corona-krisen har sat en stopper for udenlandsrejserne – Men hvad er alternativet? Her er en liste.

SPONSORERET AF MUNKEBOKRO.DK

Corona-krisen har sat en stopper for udenlandsrejserne – Men hvad er alternativet? Her er en liste.

ANNONCE: 

Krisen har for alvor ændret danskernes syn på rejser og udenlandsture. Det er blevet mere besværligt og omfattende at krydse grænserne, uanset om det er via bil, fly eller noget helt tredje. Det har dog åbnet øjnene for danskerne i forhold til deres hjemlige land, hvor man finder mange spændende og interessante oplevelser.
Her er en liste med alternative ferieformer:

Weekendophold hitter

Som sagt vinder weekendophold frem. Weekendophold har altid været populære, men i forbindelse med corona-krisen er weekendophold, ligesom alle andre rejser i Danmark steget. Her kan det bl.a. anbefales med et weekendophold på Fyn. Fyn indeholder mange spændende og flotte oplevelser, uanset om du er til natur, bystemning eller andre attraktioner. Det er en perfekt ø at besøge over en weekend, da alt er indenfor køreafstand uden, at du skal bruge flere timer på dette. Af spændende ting kan nævnes: Egeskov Slot, Odense Zoo og området omkring H.C Andersen i Odense – Der er også gode muligheder for mad og drikke, da Fyn har rigtig mange dejlige restauranter.

Tag cyklen på ferie

Cykelferien er ikke noget nyt påfund, tværtimod. Det er en ferieform, som har været benyttet længe grundet dens mange lag. Du bestemmer selv, hvor du vil hen, samtidig med at du oplever naturen undervejs på en helt anden måde. Ydermere har du muligvis din egen oppakning med på cyklen, som gør dig i stand til at overnatte stort set alle steder. Det giver en frihedsfølelse, som er svær at få gennem andre ferieformer. Cykelferie giver dig mulighed for at opleve det danske land på en helt ny måde. Adskillige danskere kører Danmark tynd på motorvejene, og oplever aldrig de små unikke særpræg, som hver enkelt by har – Det får man på cyklen.

Køb et par gode sko, og brug dine raske ben

Danmark har mange fantastiske områder at besøge til fods. Der findes mange ruter, som er oplagte i forbindelse med korte eller længerevarende ture, hvor forholdende på ruten er lavet til overnatning f.eks.
På Fyn finder man blandt andet ’Øhavsstien’, som har en længde på 220 km. Det er en vandretur, hvor man kommer rundt omkring i Det Sydfynske Øhav. Den giver ligeledes mulighed for at overnatte undervejs, så man kan gå i flere dage uden at skulle ind til større byer.
Du kan f.eks. starte din vandretur fra Faldsled Havn, som er en hyggelig lille havn i det sydfynske.

Corona-krisen har ændret danskernes ferieplaner

Da COVID-19 var en realitet, skulle danskerne også tænke i anerledes og alternative ferieformer, som betød ferie i Danmark. Lufthavne og grænser var lukket, så man ikke kunne rejse til udlandet, som man plejede. Det har åbnet danskernes syn for Danmark som feriedestination, hvorfor mange også har investeret i sommerhus, båd og andre ting, som de kan bruge på deres ferie i det danske.
Man fortænker ikke de danskere, som har fået øjnene op for vores smukke land, da Danmark indeholder så mange forskellige seværdigheder og oplevelser. Det er et smukt land.Flere nyheder