Botox behandling i København

COSMOLASER.DK • GRATIS

Botox behandling i København

ANNONCE

Botox behandlinger er en smertefri og hurtigt overstået affære, som hjælper mange mennesker med en øget selvtillid. Kosmetiske behandlinger bliver mere og mere populære, da udseendet er utroligt vigtigt for mange mennesker. Det skyldes formentligt, at mange dagligt flasher deres udseende på de sociale medier. Vi bliver hele tiden konfronteret med vores yderside og ønsker at vise vores bedste sider frem.

Både mænd og kvinder, unge samt ældre vælger i dag at få botox behandlinger. En behandling med botox kan forebygge og formindske rynker. Lige så vel som det også kan give smukke og voluminøse læber. Men faktisk anvendes botox ikke kun for udseendets skyld.

Botox behandling mod alderstegn

Smilerynker, rynker mellem bryn, rynker i panden, rygerynker og hængende mundvige – mange mennesker er direkte kede af deres rynker. Rynker er for mange mennesker et evigt minde om hårde tider. Og når bekymringsrynker kan formindskes, står de dårlige minder ikke skrevet i vores ansigter længere. Lige netop bekymringsrynken kan botox i panden hjælpe med. Resultatet af botox behandlinger er en glattere hud og et friskere udseende.

Det er blevet trendy som aldrig før at bekæmpe og reducere alderstegn med botox behandlinger. Rynkerne opstår, fordi musklen under huden trækker sig sammen og efterlader huden foldet sammen. For at udglatte huden med botox, bliver få dråber sprøjtet direkte ind i musklen. Dette får musklerne til at slappe af og sikrer en glat overflade.

Du kan også få mere fylde og fixe asymmetriske læber ved at få botox i læberne. Den dag i dag kan klinikkerne lave smukke og naturlige læber, der er fyldigere. Hvis du er ked af at størrelsesforskellen på din under og overlæbe, kan dette også fixes. Generelt bruges botox i forfængelighedens tegn, men faktisk kan den også formindske smerter.

Botox mod smerter

Botox behandlinger anvendes også mod smerte og kan fx nedsætte muskelspændinger og muskelkramper. Midlet kan tilmed anvendes mod nervesmerter og kan faktisk lindre hovedpine, migræne og hjernerystelser. Man er også gået i gang med at anvende disse behandlinger på udvalgte afdelinger i Danmark.

Botox behandlinger mod smerter er dog ingen mirakelkur og skal bruges med omtanke. Men når der er tale om helvedesild, nervesmerter efter ulykker eller operationer, tages midlet i brug på grund af den effektive smertelindring.

Det skyldes den effekt, Botox har på musklen: Midlet lægger sig nemlig mellem muskelfiber og nerve og blokerer forbindelsen. Derved kommer der intet signal til hjernen om, at musklen kan trække sig sammen. Dog er den mest udbredte anvendelse af botox behandlinger stadig i kosmetiske øjemed.

Sådan får du en botox behandling

Botox behandlinger er den dag i dag stadig den mest effektive rynkebehandling. Klinikkerne er superdygtige og giver dig et naturligt resultat, så du bevarer din egen mimik. Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad klinikkerne kan gøre for dig, skal du bestille en konsultation. Disse er både ganske gratis og uforpligtende. Her kan du også få svar på spørgsmål omkring botox behandlingernes priser.

Ud over et prisoverslag, får du også en lovpligtig betænkningstid på 48 timer. Hvis du vælger at takke ja til behandlingen, vil du herefter aftale en behandlingstid. Selve behandlinger er smertefri og tager som regel kun 10 minutter. Effekten af din behandling bliver synlig efter 7-14 dage og resultatet holder i 3-6 måneder.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.