Begynderinvestering: Hvad du bør overveje og 3 investeringer for begyndere

SPONSERET BINARYOPTIONS.COM

ANNOCE fra binaryoptions.com

Den største misforståelse om investering er, at den er forbeholdt de rige.
Det kunne have været rigtigt tidligere. Men den barriere for adgang er væk i dag, slået ned af virksomheder og tjenester, der har gjort det til deres mission at gøre investeringsmuligheder tilgængelige for alle, inklusive begyndere og dem, der kun har små mængder penge at sætte på arbejde.

Faktisk, med så mange investeringer nu tilgængelige for begyndere, er der ingen undskyldning for at springe ud. Og det er gode nyheder, for investering er en fantastisk måde at vokse din rigdom på.

Hvorfor er investering vigtigt?
Du har måske hørt nogen minde om, hvordan billige gaspriser (eller et andet produkt eller en anden tjeneste) plejede at være dengang. Dette skyldes, at inflationen udhuler værdien af ​​penge, som årene går.

Ved at investere kan du bedre bekæmpe inflationen, hvilket øger dine chancer for at have råd til den samme mængde varer og tjenester i fremtiden, som du har i dag.

Investering hjælper dig med at få dine penge til at arbejde for dig på grund af sammensætning. Sammensat indtjening betyder, at ethvert afkast, du tjener, geninvesteres for at opnå yderligere afkast. Og jo tidligere du begynder at investere, jo større fordel får du ved at sammensætte.

Hvad begyndere bør overveje og undgå
Inden du hopper i, er der nogle ting at tænke over.

Dine mål og tidshorisont
Overvej hvilket mål du ønsker at opnå ved at investere og din tidshorisont, hvor lang tid du skal investere, før du når dette mål. Hvis tidshorisonten til dit mål er kort, er investering måske ikke den bedste løsning for dig. Se vores artikel om, hvordan du investerer til kortsigtede eller langsigtede mål.

Risikotolerance og diversificering
Alle investeringer har en vis risiko, og markedet er volatilt, det bevæger sig op og ned over tid. Det er vigtigt for dig at forstå din personlige risikotolerance. Det betyder at måle, hvor komfortabel du er med risiko, eller hvor meget volatilitet du kan håndtere.

Når du investerer, er en god tommelfingerregel ikke at lægge alle dine æg i én kurv. I stedet diversificere. Ved at sprede dine dollars på forskellige investeringer kan du reducere investeringsrisikoen.

For eksempel forsøger investorer med en højrisikotolerance at opnå store overskud ved at bruge investeringsstrategier såsom optionshandel. Dette er en metode, som begyndere investorer bør holde sig fra, fordi du kan fordoble dine penge eller miste alle dine penge på meget korte udløb (1 uge). Selv i handel med binære optioner kan denne tid være så lav som 60 sekunder. Hvis du er en ekspert investor, skal du gå til dette websted for at lære mere om handel med binære optioner: https://www.binaryoptions.com/da/

Det er grunden til, at de investeringer, vi skitserer nedenfor, for det meste bruger investeringsforeninger eller børshandlede fonde, hvilket giver investorer mulighed for at købe kurve af værdipapirer i stedet for individuelle aktier og obligationer.

3 typer investeringer for begyndere
Her er tre investeringer, der er velegnede til begyndere investorer.

1. En 401(k) eller anden arbejdsgiverpensionsordning
Hvis du har en 401(k) eller en anden pensionsordning på arbejdet, er det meget sandsynligt det første sted, du skal lægge dine penge - især hvis din virksomhed matcher en del af dine bidrag. Det match er gratis penge og et garanteret afkast på din investering.

Du kan starte med så lidt som 1 % af hver lønseddel, selvom det er en god idé at sigte efter at bidrage med mindst lige så meget som din arbejdsgiver matcher. For eksempel er en fælles matchningsordning 50 % af de første 6 % af din løn, du bidrager med. For at fange det fulde match i det scenarie, skal du bidrage med 6 % af din løn hvert år. Men du kan arbejde dig op til det over tid.

2. En robo-rådgiver
Måske er du på denne side for at spise dine ærter, så at sige: Du ved, du skal investere, du har formået at skrabe en lille smule penge sammen for at gøre det, men du vil egentlig hellere vaske dine hænder hele situationen.

Der er gode nyheder: Det kan du stort set takket være robo-rådgivere. Disse tjenester administrerer dine investeringer for dig ved hjælp af computeralgoritmer. På grund af lave overhead opkræver de lave gebyrer i forhold til menneskelige investeringsforvaltere - en robo-rådgiver koster typisk 0,25 % til 0,50 % af din kontosaldo om året, og mange giver dig mulighed for at åbne en konto uden minimum.

De er en fantastisk måde for begyndere at komme i gang med at investere, fordi de ofte kræver meget få penge, og de gør det meste af arbejdet for dig. Dermed ikke sagt, at du ikke skal holde øje med din konto - dette er dine penge; du vil aldrig være helt uden hånd – men en robo-rådgiver vil gøre det tunge løft.

Og hvis du er interesseret i at lære at investere, men du har brug for lidt hjælp til at komme i gang, kan robo-rådgivere også hjælpe der. Det er nyttigt at se, hvordan tjenesten opbygger en portefølje, og hvilke investeringer der bruges. Nogle tjenester tilbyder også undervisningsindhold og værktøjer, og nogle få giver dig endda mulighed for at tilpasse din portefølje til en vis grad, hvis du ønsker at eksperimentere lidt i fremtiden.

3. Måltidspunktet for investeringsforeninger
Disse er lidt ligesom førtidens robo-rådgivere, selvom de stadig er meget brugte og utroligt populære, især i arbejdsgiverens pensionsordninger. Måltidsfonde er pensionsinvesteringer, der automatisk investerer med dit estimerede pensionsår i tankerne.

Lad os bakke lidt op og forklare, hvad en investeringsforening er: i det væsentlige en kurv af investeringer. Investorer køber en andel i fonden, og dermed investerer de i alle fondens beholdninger med én transaktion.

En professionel leder vælger typisk, hvordan fonden investeres, men der vil være en form for generel tematik: For eksempel vil en amerikansk aktiefond investere i amerikanske aktier (også kaldet aktier).