Bedre overblik i hverdagen med ServiceStyring 
SPONSERET AF SERVICESTYRING.DK • GRATIS

Bedre overblik i hverdagen med ServiceStyring 

ANNONCE

Tidsnød er et problem, som de fleste af os kender til. Når vi har fri, synes dagene aldrig lange nok. Og når vi er på arbejde, skal vi tilmed ofte haste os igennem vores opgaver for bare at nå bare en brøkdel af dét, vi skal.

Som regel opstår tidsnød, fordi vi mister overblikket over dét, vi foretager os. På arbejdspladser fører det manglende overblik hurtigt til dobbeltarbejde og generelt resursespild. Når du driver en virksomhed gælder det konstant om at sikre, at kræfterne bruges bedst muligt. Og heldigvis findes der i dag en række online værktøjer, som specifikt er dedikeret til dig, der søger at optimere din virksomheds effektivitet og dermed få mere tid i løbet af arbejdsdagen.

Om ServiceStyring 
Entreprenøren Martin Lundqvist grundlagde værktøjet til sagsstyring ServiceStyring i 2019, og fra starten var hans ambition at lave Danmarks mest brugervenlige opgave- og planlægningssystem. ServiceStyring er et usædvanligt intuitivt sammensat værktøj, som giver dig mulighed for at automatisere alle de opgaver, din virksomhed måtte have i forbindelse med for eksempel udlejning, fakturering og organisering. Systemet har i løbet af de sidste to år både været flittigt benyttet af håndværkerfirmaer, ejendomsadministrationer, energikonsulenter og almene servicefolk, og den brede succes skyldes, at systemet nemt kan opsættes, så det passer perfekt til den enkelte virksomhed.

Når du første gang bestiller ServiceStyring, får du tilbudt en gratis prøveperiode. Takker du ja til et fast abonnement, kan du dertil glæde dig ved, at abonnementet ikke omfatter en bindingsperiode. Du er altså fri til at opsige abonnementet, når du vil. Men når du først har vænnet dig til systemet, er der en god sandsynlighed for, at du ikke siger farvel til det lige foreløbigt. ServiceStyring har allerede en solid skare tilfredse kunder i bagagen, og mange af dem fremhæver både systemets konstruktion og de dygtige medarbejdere som nogle af de mest fremtrædende fordele ved at vælge værktøjet fra ServiceStyring.

Slip af med tidsnøden
Hvis du gerne vil effektivisere din virksomheds dagligdag, gælder det om at få skabt nogle gode rutiner for dig selv og dine medarbejdere. Nye rutiner kræver tilvænning, men ofte er tilvænningsperioden i forbindelse med ServiceStyring nem og hurtig. Systemet kan selvsagt ikke løse alle din virksomheds udfordringer. Men det kan hjælpe dig rigtig godt på vej til mere produktive arbejdsprocesser og et langt bedre overblik over din virksomheds opgaver på både kort og på lang sigt.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.