Problemerne på Klippebo skal løses - men uden politisk indblanden

Problemerne på Klippebo skal løses - men uden politisk indblanden
NYHED | ABONNENT | 25. SEP 2023 • 19:15
NYHED | ABONNENT
25. SEP 2023 • 19:15

Det er ikke politikernes rolle at beslutte, hvordan problemerne på Klippebo skal løses. Men de skal løses, mener René Danielsson.

På mandagens møde i Social- og Sundhedsudvalget skulle blandt andet forholdene på Plejecenter Klippebo vendes, efter en beboer i sidste uge fortalte til Tidende, at han nogle gange har ventet et par timer på, at der kommer nogen, når han bruger sit nødkald.

Den oplevelse lever nemlig ikke op til den ældrepleje, man gerne vil levere i Bornholms Regionskommune, fortæller formand for udvalget, René Danielsson (DF). Derfor har udvalget på bagkant af de uheldige episoder bedt om, at man får løst problemerne og får talt om, hvad det er for et narrativ, der kører.

– Men det er et problem, som skal løses af ledelsen og medarbejderne. Det bliver utidigt, hvis vi begynder at blande os i, hvordan det skal løses, for det er jo det, vi betaler dem for, forklarer han.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning