Politisk café på præstegården

NOTITS | 3. MAR 2023 • 05:55
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
3. MAR 2023 • 05:55

Socialdemokratiet Midtbornholm inviterer til politisk lørdagscafé med formand Claus Larsen-Jensen som vært.

Ønsket om at forny rammerne for at tale om politik har fået Socialdemokratiet Midtbornholm til at tage initiativ til en politisk lørdagscafé. Formand og gruppeformand i kommunalbestyrelsen Claus Larsen-Jensen er vært for arrangementet, som foregår på Pedersker Præstegård.

– Vi inviterer lokalbefolkningen indenfor. Alle er velkomne. Det er gratis at deltage, og vi håber, at mange har lyst til at deltage. Demokratiet skal bredes ud til alle de mange, som interesserer sig for udviklingen i samfundet, men som ikke er medlem af et politisk parti, siger Claus Larsen-Jensen i en pressemeddelelse.

Over kaffe og kage kan deltagerne komme af med deres holdninger og få noget at vide om, hvad sker i kommunalbestyrelsen på Bornholm. Der er afsat to timer lørdag den 25.marts.

Lørdagscafeen foregår i præstegårdens stuer, og er interessen for stor til, at alle kan være der på en gang, laver partiforeningen et ekstra arrangement.

– Er der interesse for denne type arrangementer, så slår jeg gerne dørene op til flere arrangementer, hvor vi også kan invitere gæster til at holde oplæg og diskutere med deltagerne, men stadig under den afslappede form, som et caféarrangement lægger op til, siger Claus Larsen-Jensen.