Politikere vil redde træbådelaug

Politikere vil redde træbådelaug
Flertallet i natur-, miljø- og planudvalget vil undtage Bornholms Træbådelaug bygning på Rønne Havn fra det område, som skal udvikles til nyt oplagsområde. Dermed går politikerne imod havnens ønske og en indstilling fra kommunens direktør. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 6. DEC 2022 • 16:00
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
6. DEC 2022 • 16:00

Når Rønne Havn skal udvikle Sydhavnen til nyt oplagsområde, bør Bornholms Træbådelaugs bygning undtages, mener et flertal i natur-, miljø- og planudvalget. René Danielsson (DF) er uenig med flertallet.

Et flertal i natur-, miljø- og planudvalget vil flytte på grænserne for det område, som Rønne Havn A/S vil udvikle til offshore-projekter. Specifikt drejer det sig om den del af området, hvor Bornholms Træbådelaug ligger. Dermed går politikerne imod havnens ønske og indstillingen fra regionskommunens direktør. Dansk Folkepartis René Danielsson vil som den eneste følge indstillingen.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her