Liberal Alliance stiller nyt hold: Formand regner med fremgang

Liberal Alliance stiller nyt hold: Formand regner med fremgang
Marc Alex Ib Uhrenholt er ny lokalformand for Liberal Alliance. Pressefoto: Anders Krogh
NYHED | 29. SEP 2023 • 10:24
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
29. SEP 2023 • 10:24

Marc Alex Ib Uhrenholt er ny lokalformand for Liberal Alliance, der satser på at komme i både kommunalbestyrelsen og regionsrådet.


For en måned siden fortalte Liberal Alliances organisationsformand, Jakob Rixen, her i spalterne, at partiet har en fin medlemstilvækst på Bornholm, at der er mere og mere aktivitet, og at lokalforeningen er ved at finde sine fødder. På en generalforsamling i denne uge fik partiet både ny lokalformand og ny bestyrelse, fremgår det af en pressemeddelelse.

Den nye lokalformand er Marc Alex Ib Uhrenholt, som blandt andet har markeret sig i den lokale debat som formand for Foreningen af Flexboligejere på Bornholm. Han er uddannet cand.merc. og har siden 1992 primært arbejdet med internationale opgaver på ledelsesniveau, for eksempel i Statoil, Europæiske Rejseforsikring og Falck. Han har desuden arbejdet som ledelseskonsulent for blandt andet Mærsk, Nykredit og Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

– Jeg glæder mig til samarbejdet med de nuværende medlemmer af lokalforeningen, den nye bestyrelse og om muligt en dialog med borgere, som stemmer Liberal Alliance, men blot ikke er medlem af partiet p.t., siger Marc Alex Ib Uhrenholt i pressemeddelelsen.

I den nye bestyrelse har han selskab af Henriette Søvind, Carsten Grønning, Jacob Larsen, Kenny Olsen og Conrad Severin. Henriette Søvind er næstformand, og Conrad Severin repræsenterer Liberal Alliances Ungdom.

– Det er naturligvis vores mål at styrke vores lokale organisation samt tydeliggøre vores politiske profil og præsentere kompetente kandidater til det næste kommunalvalg og regionalvalg i november 2025, fortæller Marc Alex Ib Uhrenholt.

Plads i kommunalbestyrelsen

Den lokale afdeling af Liberal Alliance arbejder hen imod et opstillingsmøde i 2024 og opfordrer medlemmer og partiets vælgere til at overveje, om de er interesserede i at stille op. Aktuelt stiller Henriette Søvind og Marc Alex Ib Uhrenholt op til valget til Europa-Parlamentet i juni 2024.

– Det er vores klare forventning, at vi kan øge foreningens medlemskreds samt den generelle opbakning til Liberal Alliance på Bornholm. Ved det seneste folketingsvalg stemte godt 900 bornholmere på Liberal Alliance, og vi forventer naturligvis, at vi bliver langt flere i Liberal Alliance Bornholm, at Liberal Alliance opnår en markant repræsentation i den næste kommunalbestyrelse, og at vi kan sikre en plads i regionen, siger Marc Alex Ib Uhrenholt.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning