Anette Stæhr vælger side

Anette Stæhr vælger side
Anette Stæhr, formand for Socialdemokratiet på Bornholm gennem 23 år før hun gik af ved forårets generalforsamling, siger til Bornholms Tidende, at hun både samler stillere for Anne Thomas og mundtligt anbefaler partiets medlemmer at stemme på hende. Arkivfoto
NYHED | ABONNENT | 26. SEP 2023 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
26. SEP 2023 • 05:30

Socialdemokratiets lokalformand gennem 23 år samler stillere for tidligere viceborgmester Anne Thomas, der går efter at blive partiets næste borgmesterkandidat. Anette Stæhr anbefaler også mundtligt S' medlemmer at stemme på Anne Thomas, og hun forestiller sig ikke, at yderligere kandidater ud over de tre nuværende kan flytte hendes støtte et andet sted hen.

Tidligere viceborgmester Anne Thomas har fået en prominent støtte i forsøget på at blive Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved det kommende kommunalvalg.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning