Studerende får ny rektor

Studerende får ny rektor
Anne Vang Rasmussen bliver rektor for Københavns Professionshøjskole 1. januar. Pressefoto
NOTITS | 21. NOV 2023 • 13:52
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
21. NOV 2023 • 13:52

De studerende på Københavns Professionshøjskoles uddannelser på Bornholm får ny rektor ved årsskiftet.

Det bliver Anne Vang Rasmussen, der kommer fra en stilling som direktør i Ballerup Kommune med ansvar for børne- og kulturområdet, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Stillingen som rektor på KP er helt unik, og jeg glæder mig voldsomt til at komme i gang. Skoler, daginstitutioner, sygehuse, jobcentre og andre vigtige samfundsinstitutioner har mere end nogensinde brug for dygtige professionelle – ikke mindst her i hovedstadsregionen. Vi skal have endnu flere unge til at vælge vigtige og spændende uddannelser, hvor de er til gavn for alle danskere og gør en forskel i virkeligheden, fortæller hun i pressemeddelelsen.

På Bornholm tilbyder Københavns Professionshøjskole uddannelser til lærer, pædagog og socialrådgiver samt sygeplejerske via Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning