Hvad er planerne med jeres køkken næste sæson? Bliver det Michelin eller burger og pizza eller noget helt tredje?
– Lige nu kører vi bistrokøkken, og der tror jeg også, vi kommer til at lande næste år. Men det har altid været kongstanken at arbejde meget mere med grøntsager, fordi vi tror, det er den eneste vej frem. Kødet skal være noget man tilvælger. Det er den internationale trend og det tror jeg er vores kald på den lange bane. Vi gør det ikke endnu, men vi er på vej. Jeg ville ønske, jeg turde sige, at Strandhotellet var kød- og fiskefrit i 2030, men det tør jeg ikke.
Hvorfor ikke fisk?
– Hvor skal vi få fisken fra? Det er Det Døde Hav, som vi sidder og kigger ud på nu, der er jo ikke noget i det. Og hvis vi ikke kan få fisk fra Østersøen, kan jeg ikke se, hvorfor vi skal servere fisk. Det var noget andet, hvis vi kunne få lov til at smide en snøre ud, eller hvis fiskerne hernede kunne få lov til at sejle ud og fange fisken og smide den ind i baglokalet her hos mig. Men der er bureaukrati på det hele, der er lovgivning, kvoter, man skal momsregistreres, arbejdet er umuligt. Men jeg mener, at de gode fisk, der er tilbage, rødspætter, pighvar og skrubber, burde være forbeholdt bornholmerne.