– For det første er det sjovt at lave noget nyt, men vi er også nødt til at finde på nogle nye ting for at gøre opmærksom på os selv. Vi mener også, at vores gløgg er bedre end det, du kan købe i dag, så vi håber på, at den bliver taget godt imod af vores kunder. I dag tapper vi 620 flasker, som vi håber kommer ud i de bornholmske dagligvarebutikker. Senere starter vi de store produktioner til vores cateringkunder, så vores gløgg kommer ud i hele landet. Vi har købt ind til at kunne producere 3.000 liter gløgg med alkohol, og så kan vi lave mere af den alkoholfri, da den er baseret på de æbler, vi i forvejen bruger til vores most.
Hvordan er det generelt at arbejde hos Bornholms Mosteri?
– Det er Bornholms bedste arbejdsplads. Uden tvivl. Vi spiller rigtig godt sammen indbyrdes og ved, hvad hinanden laver. Derudover det en virksomhed, der passer rigtig godt til mit værdisæt.
Hvad motiverer dig i hverdagen?
– Det er motiverende at være med til at optimere produktionen og produkterne. Jeg har før været bedømmelsesleder inden for Danablu, og derfor har jeg en god forståelse for smag, og hvad der fungerer og ikke gør. Det bruger jeg også her. Vi får jo hele tiden nye frugter, og de kan variere i tørstofindhold og smag. Det kan være, at appelsinerne i en levering er mere sure, og så må vi tilpasse produktionen med lidt mere sukker, så vi stadig får en smag, vi vil have.